Jump to content

srbijanski spisak hrv.branitelja..


planina

Preporučene objave

Pozdrav Devdy! Najjače u svemu tome što se da isčitati iz ovog članka je da Branitelji sami daju kopiju osobne u DORH pa če oni kontaktirat srbijansko pravosuđe i postavit upit za tog i tog Branitelja da li se vodi postupak protiv njega. Koje li gluposti, dobro da nisu napisali ,pa Branitelji otiđite u srpsko pravosuđe u beograd pa se tamo raspitajte. Ili su toliko glupi ili nisu uopče svjesni da ih srbijansko pravosuđe pravi budalama. Pa to je samo da si oni kompletiraju svoje podatke s kojima če branit svoje zločine koji su oni počinili na prostoru RH.Nijedan HRVATSKI BRANITELJ nije zločinac.Ako se je neko i ogriješio o ratno pravo to treba utvrdit Hrvatsko tužiteljstvo koje je jedino mjerodavno. Nikakove dopune im ne treba dostavljat jer vidite što se dogodi kad naši dostave podatke.I umjesto da naši zatraže zahtjev za izručenjem Branitelja Purde oni ga olako prepuste srbiji neka ga oni opet ponižavaju i preispituju. Neka se srame,da je bilo tko njihov iz vrha otišao bi vladin avion po njega ovako ko ga hebe.Uvijek se kaže -vuk dlaku mijenja ali čud nikada-.Toliko. Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma šta rade od nas..pa to nije normalno..šta uopče reči ili napisati..dobro je ruža tomašič rekla nedavno...političara netreba slušati..nego ocjenjivati po onome što radi i kako se ponaša..a naprimjer HDZ jedno priča drugo radi..izručili su gotovinu i ostale..slizali se sa srbima u koaliciji i tako dalje..da se razumijemo nebi ni sdp bio bolji da je na vlasti od 90 godine..takav smo mentalitet i tu je problem..i tko god vladao uvijek če otimati sirotinji..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija