Jump to content

Vupik d.d.


Chewbacca

Preporučene objave

  • 1 mjesec kasnije...

da baš ćemo vidjeti,kako testranje traje 2 sata, ako sam dobro razumjela ženu koja me zvala, baš me zanima kako će sve to izgledati

 

prošle godine prije skoro godinu dana bilo je testiranje za agrokor tj za belje i vupik u dardi (za oba mjesta u dardi) i trajalo je čini mi se sat vremena, nije bilo ništa od struke, ispit je bio podijeljen u 3 dijela, svaki dio je bio vremenski ograničen, bio je test verbalne komnikacije, numeričke komunikacije (matematika-bez kalkulatora) i test inteligencije, svaki dio je trajao oko 20ak min s tim da smo bili podijeljeni u više grupa i po 20ak nas je ulazilo u sobu (tada su isto javili dan dva prije testiranja s tim da su me tada obavijestili mailom)

 

ko zna što će biti sada

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Evo ja sam bila danas na razgovoru u Vupiku. Moje iskustvo je vrlo pozitivno. Gospodična koja je vodila razgovor lijepo je objasnila da je ovo samo informativni razgovor kako bi se, uz testove koje smo pisali i informacije koje smo popunjavali o sebi, dobio uvid u način kako kandidat razmišlja i da bi se tako saznalo nešto više o samom kandidatu.

Razgovo je bio vrlo ugodan. Morala sam reći nešto o sebi, o svojim prednostima, manama, što znam o Vupiku, zašto bi baš željela raditi u Vupiku, što mislim što bih radila ako me izaberu, te je na kraju sama ona predstavila radno mjesto za koje se kandidiram.

 

Nadam se da su i ostali imali ugodan razgovor. Kako god daljnja procedura bila ovo će mi ostati kao jedno pozitivno iskustvo :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam isto bila jučer na razgovoru i sve je prošlo ok, osim što smo morali dosta čekati da dođemo na red, ali dobro...:frajer:

 

Jedino mi nije jasno zašto nas je bilo toliko, jer mi se čini kao da su nas opet sve zvali?

Dali postoji netko koga nisu zvali?

 

Mi koji smo pozvani zadovoljili smo kriterije na testiranju, ali nitko nam nije rekao kakav rezultat smo potigli i kakvi su kriteriji bili..

 

Sve to meni nešto..neznam..

 

Ali nemogu reći, razgovor je protekao ugodno i sve 5.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Da li netko ima nekakve informacije pošto je prošlo 20tak dana od zadnjeg posta na ovu temu?

 

Meni se još nitko nije javio. Iako su rekli nakon intervjua da ćemo bit obavješteni o 3. krugu testiranja, u roku od 15tak dana, bez obzira da li smo prošli ili nismo.

 

Pretpostavljam da je to sve zbog velikog broja kandidata, ali još nisam primio nikakvu obavjest, pa me zanima da li je netko drugi dobio kakvu pozitivnu ili pak negativnu informaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost još uvijek se čeka po zadnjim informacijama sa forum.hr ali nenadano je tko zna iz kojeg razloga tema obrisana.

 

Navodno da je Vupik slao prvi krug odbijenica putem maila ali već je jako dugo vremena prošlo pa jednostavno ne znam što da mislim.

 

Imate li vi kakve informacije, je li netko dobio pozitivan odgovor?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

Ja nisam uopće upoznat da li su nekoga od pravnika ili nekoga od kolega iz nekih drugih struka zvali na onaj drugi intervju, mene osobno nisu. Čuo sam da su na te druge razgovore bili pozivani kolege iz poljoprivredne struke, te da je netko već i primljen. Ali to je isključivo iz poljoprivredne struke i nisam čuo da je itko iz drugih struka bio pozivan. Ako netko zna da je netko od pravnika bio pozvan na drugi krug razgovora (dakle sveukupno treći krug testiranja) neka javi, pa ćemo znati na čemu smo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Zar je moguće da nitko sa natječaja nije dobio posao????

Ja sam bila također na razgovorima, nitko mi se još nije javio, pa ni odbijenicom!!!

 

Jedan kolega ih je zvao prije skoro mjesec dana i rečeno mu je da će se REZULTATI znati poslije godišnjih odmora...

 

Majkom moja, koja tlaka!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija