Jump to content

moj prijatelj narko-bos


LCF

Preporučene objave

u petak su mi organi presreli prijatelja dok ga je žena vozila na honorarni posao te ih u 5 sati pretresli na sred ulice i ne nalaze ništa ilegalno, a zatim ih vodeu stanicu na 'obradu'nakon toga vode ih u kuću njegovih roditelja u kojoj žive sa svoje 2.malene djece od milosti socijalne pomoći te i tu vrše pretres-treba li reć uzaludan i nepotreban... Na kraju moj prijatel završava u pritvoru bez i jednog jedinog dokaza o bilo kakvoj ilegalnoj djelatnosti.Kakve dakle dokaze organi moraju imati da bi bez imalo razmišljanja,bez imalo grižnje savjesti zatvorili bolesnog oca dvoje male djece...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se,ali na osnovu bulažnjenja nekog drogiranog tipa zatvoriti muža i oca dvoje mslodobne djece koju jedva uspijheva prehraniti teškim fizičkim radom.... zar za takav postupak nebi trebali malo jači dokazi od narkomanskog baljezganja,na kraju svi možemo tako završiti ako je jedna drogirana izjava dovoljna da nas smjesti u zatvor...kako se boriti,braniti od toga????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam kako možeš bulazniti takve gluposti.Po tvojoj teoriji taj tvoj "nazovi"prijatelj nije ništa kriv.Policija ga je bez veze maltretirala, nemaju drugog posla.Pa valjda znaš da za pretres nalog treba dati istražni sudac,a on ga za gluposti i baš ne daje,tako da mislim da tvoj prijatelj i nije baš tako nevin,ili ti nisi u potpunosti bio iskren u svojem pisanju.Neznam onda čemu uopće takova rasprava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

LCF je napisao:

..kako se boriti,braniti od toga????

 

Angažirati odvjetnika, dobroga (i skupoga) po mogućnosti...

 

 

Jako je malo vjerojatno da bi ovakav postupak bio rezultat neke velike zabune, pogreške.

Prijatelj se vjerojatno u nešto umočio, možda i na najbezvezniji način.

Npr. možda je doma ili na poslu pričuvao kakav paket za poznanika, ni ne znajući (ili možda naslučujući) o čemu bi moglo biti riječ.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne znam ima li milicija drugog posla, ali činjenica je da ima krivog čovjeka...našlo se tu i grasa i vaga i opušaka, ali ništa ni blizu njega,a jedina razlika je što je on šljaker vječno bez novaca,a vlasnici inkrimiranih predmeta su dobro potkozeni i dobrog zaleđa.. očito je najlakše kad ti nešto nađu reći nije moje,njegovo je...i ti si slobodan.... kako se braniti kad čak i organi podržavaju tu praksu??? A nedužan dok mu se krivnja ne dokaže??? Čuo sam za tu praksu u nekim civiliziranim zemljama..... I da,rado bih nazvao prijatelja njegova bi djeca još radije čula tatin glas... Možda su tvoji prijatelji 'nazovi prijatelji',ali ja takvu vrstu ne poznajem.... Molio bih nekog kompetentnog za savjet kako da prijatelja što prije izvučemo iz pritvora. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto moram priznat da nisan bio u pravu,ipak mi frend ima 'putra na glavi',cijela akcija organa temelji se na prisluškivanju mobitela... Molio bih nekog ko se razumije u to da mi objasni mogu li ga samo na osnovu ispisa razgovora osuditi ili su potrebni svjedoci da ih potvrde. U pitanju je čl.173.st.2.ističem da nikakvi materijalni dokazi nisu pronađeni pri pretresu mog prijatelja i njegovog auta i stana. Hvala...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija