Jump to content

nepuno radno vrijeme i rad kod dva poslodavca


malalasica

Preporučene objave

Trenutno radim na određeno vrijeme s nepunim radnim vremenom. Za sate koji mi nedostaju tražim posao(kod bilo kojeg drugog poslodavca...)kako bi imala puno radno vrijeme radi mirovine.

Postoji li mogućnost da za sate koji mi nedostaju sama plačam doprinose ? Ako bi me netko prijavio za tu razliku sati (konkretno 16 tjedno)kod sebe npr. kao kućnu pomočnicu ili slično kako ide sa plačanjem doprinosa, mirovinskog i ostalo?

Molim ako tko zna da mi odgovori da znam što napraviti...!

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru!

Znam da mogu raditi bez problema s ugovorom o radu , ako nađem posao, ali kako posao nije baš lako naći mislila sam dok nešto ne iskrsne prijaviti se (na broj sati koji mi nedostaje)kod nekoga i sama si plačati, ako se ne radi o prevelikom iznosu.

 

U međuvremenu sam pronašla informaciju koju sam tražila da svaki poslodavac plača doprinose prema boju sati na koje ima prijavljenog radnika.

 

Još jednom hvala na odgovoru!

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Mene zanima sljedeće: dakle zaposlena sam u osnovnoj školi na nepuno radno neodređeno vrijeme. U uredu državne uprave nema nas puno s takvom situacijom (znam tko je tamo upisan). I sada, koliko znam, ravnatelj je dužan, ako se otvori prilika u drugoj školi na pola radnog vremena, zvati ured državne uprave i pitati imaju li koga s nepunim radnim vremenom. Ako imaju, ured državne uprave pošalje tu osobu. Međutim, u jednoj se školi otvorilo mjesto za pola radnog vremena i počeo je raditi neki djelatnik za koga nikada nisam čula (dakle, znam da nije u sustavu). Što znači da ravnatelj nije niti zvao ured državne uprave, a morao je. Što učiniti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija