Jump to content

alimentacija


nena30

Preporučene objave

prije 10 dana podnjela sam kaznenu prijavu DORHU zbog neplacanja alimentacije.Koliko vremenski treba proci da oni pocnu raditi na toj prijavi?Ta odvjetnica tamo mi je rekla da ce se oni meni javiti pozivom za razgovor u MUP-u .Mislim, zna li itko mozda nakon koliko bih ja trebala dobiti poziv za obavijesni razgovor?

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

iako se radi o pravima djeteta to sve kod nas jako sporo ide, ono što možete je zatražiti da vas u PU prime na razgovor ponesite sobom rješenje po kojemu je bivši dužan plaćati alimentaciju te izvode s banke kako bi se vidilo da on to nije učinio(i sve drugo što će dokazati da nije plaćao)-nakon toga PU mora saslušati i drugu stranu. ono što još možete je učestalo odlaziti u dorh (dosađivati im) kako bi što prije napravili taj optužni prijedlog sudu.od podizanja kaz. prijave do prvog ročišta na sudu je u mom slučaju prošlo nekih 5-6 mjeseci dok je to sve završilo tek nakon još nekih 5-6 mjeseci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija