Jump to content

zakašnjelo vraćanje sredstava


lucky7hr

Preporučene objave

Vlasnici smo Doma za psihički bolesne osobe. S jednom osobom imali smo ugovor o smještaju za kolovoz 2007. godine i za kojeg je skrbnik uplatio smještaj za taj mjesec. nažalost korisnik je umro nakon 5 dana. Morali smo vratiti sav novac. U to vrijeme papirologiju je vodila naša socijalna radnica i nažalost nismo vratli taj novac u to vrijeme. Nasljednica umrlog je preko biljeznika poslala zahtjev za povratom u lipnju 2008. godine, ali je i to zametnuto. Nasljednica nam se nije uopće obraćala sve ovo vrijeme do danasnjeg datuma tražeći iznos i kamate koje moramo platiti. Mi smo voljni to sve platiti , ali nam nije jasno da o tome ne postoji nikakva tužba ili nalog te kolike su te kamate. Naša socijalna radnica koja je o tome vodila brigu nije više zaposlena kod nas. Zanima nas kakva je sad procedura. Pretpostavljam da smo trebali dobiti bar nekakav sudski poziv ranije?

Unaprijed zahvaljujemo!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani,

 

dužnik zna da duguje pa vjerovnik ne mora nebrojeno puta opominjati istoga da podmiri dug. Ako Vas je vjerovnik pozvao na podmirenje, i taj jedan jedini put je više nego dovovljno.

 

Kako mislite kakva je sad procedura? Rekli ste da ćete vratiti novce, kontaktirajte vjerovnika, neka Vam knjigovodstvo izračuna kolike su kamate i gotovo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija