Jump to content

zasticeni racun za zasticena primanja


visnica13

Preporučene objave

jedna draga osoba ima dug prema jednoj kuci tocnije za jedan zajam, naime nije ga u potpunosti vratila i oni kazu da ce sjesti ovrhom na taj racun ,dali oni smiju poslati u doticnu banku ovrhu na taj zasticeni racun izuzeti od ovrhe gdje joj sjda ostatak novca, kaze da je za tu pozajmicu navela taj racun zasticeni ,hvala u njeno ime..u banci gdje ima primanja ima obicni tekuci koji joj je blokiran i taj zasticeni gdje joj sjda ostatak novca, smije li banka ak dobije od njih dopis blokirati i ta sredstva na tom novom racunu, tj zasticenom ,dali se to salje iz banke u finu pa fina gleda koji ce racun isplatiti njima novce ili kako,,

hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Od 1.1 sve ovrhe po racunima idu preko fine.Kartična kuća će zatražiti blokadu navedenog računa, fina će je obavijestiti da je račun zaštićen i da se ovrha ne može sprovesti. pretpostavljam da je ta osoba samo navela da ima racun, a nije navela i da je zasticen, a u karticnoj kucii nisu provjeravali, vec su samo ustvrdili da ima sredstava na njemu. morat ce promijeniti sredstvo ovrhe ako se zele naplatiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija