smokva3 objavljeno: 30. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 30. ožujak 2011. kod priključka struje na objekat stup ili podzemni vod treba proći kroz čestice još dvojice vlasnika koji nisu zainterisirani sad za priključak, tj protive se. Mene zanima tko je dužan ishoditi suglasnost za priključak .. ja ili HEP ????. S obzirom da vod postaje vlasništvo HEP-a i moji susjedi ne mogu kasnije priključiti bez troškova postavljanja voda....???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smokva3 odgovoreno: 31. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2011. moja greška pravopisna,,, susjedi se mogu bez problema priključiti kasnije na mrežu,,, a pitanje je bez obzira sad na financiranje " tko mora ishoditi suglasnost ??? ja ili HEP ??? nadam se da netko zna odgovor Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
smokva3 odgovoreno: 2. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 2. travanj 2011. neznam koja je svrha ovog foruma ?????? ima li tu netko tko može dati odgovor ?????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.