Jump to content

HRT 2 ovrhe


suzana100

Preporučene objave

Molim pomoć!

 

Hrt U 6 mjesecu 2008 godine u podstanarski stan smo se uselili . Tu smo živjeli do 01.02.2009 godine. U trenutku seljenja inkasator je bio zvonio na vrata, ja sam mu otvorila i objasnila da se upravo selimo. Zamolio me osobnu iskaznicu i da nešto potpišem što sam i učinila i rekao da on nama mora naplatiti tri mjeseca unazad sta smo bili inače da su kazne 2000.00 kuna zbog ne prijavljivanja prijemnika. Pitala sam sta ja trebam napravit rekao je da kad na iduću adresu dođemo da se prijavimo prijemnik da nam ne bi kazna stigla.

 

Ta tri mjeseca pretplate koje je inkasator rekao da platim da mi kaznu ne piše Hrt nisam platila i jučer sam zvala službu, odjel na naplatu pristojbe da to podmirim ta tri mjeseca u iznosu od oko 200.00 kuna. djelatnica mi je rekla da su mi za 2009 godinu cijelu stizali računi i opomene da su mi dvije ovrhe stavljene na to, i da u 2010 godini stornirani računi i da sam odjavljena . Zvala sam odvjetničko društvo to su mi potvrdili. Nije mi jasno kako ja niti jednu opomenu niti prijedloga za ovrhu nisam dobila od javnog bilježnika na mjesto prebivališta koje je pisalo na adresi na osobnoj iskaznici jer bi reagirala ranije. I da li u tom slucaju se mogu opozvati na zastaru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tv plaća vlasnik prijemnika. Nisi uopće morala dati osobnu inkasatoru. Ne znam na koga je dug,vas ili vlasnika stana. Ukoliko su računi na vlasniku, ne moraš ništa priznati jer obaveza je na vlasniku tv prijemnika, pogotovo ako ste iselili iz tog stana,... a tko može dokazati čiji je prijemnik. Tv se plaća prema Zakonu o tv pristojbi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija