djovanni11 objavljeno: 11. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 11. travanj 2011. Terete me za tešku krađu,jer su mi u (slučajnom) pretresu auta našli neke stvari. Problem je što nitko nije prijavio da su te stvari nestale. Ja tvrdim da su moje. Bio sam 24 h u policiji. Rekli su da čekaju da netko to prijavi. Kriv sam. Šta sad? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sepolco odgovoreno: 18. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2011. Ako nitko ne prijavi dobit ćete stvari nazad jer tvrdite da su vaše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lauferis odgovoreno: 26. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. svašta kao u ružnim snovima i bez osnova sumnje da je počinjeno k.d,odnosno samo zato što "neko"smatra ,da bi moglo postojati k.d,maltretiraju se ljudi. možete podnijeti krivične prijave protiv o.s.l.,građanske tužbe za naknadu štete ,ovisi koliko imate vremena,ali u svakom slučaju,ako je ovako kako ste naveli,ima mnogo kršenja i nacionalnog zakonodavstva i evropskih konvencija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
borisc odgovoreno: 26. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. kakav je to "slučajni pretres"??? tko ga je proveo, policija, zaštitari, carina, kućni majstori, žena,...??? Pitam zbog naloga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lauferis odgovoreno: 26. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 26. srpanj 2011. to je ono kada se kao "pregleda" a u stvari se "pretresa", pa se onda ovisno o ZKP koji važi, obavjesti istražni sudija ili dežurni tužilac o tome kako su u toku opereativnoga rada na terenu,od informatna ,čiji identitet ne mogu otkriti,dobili pouzdanu informaciju....bljak Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.