Jump to content

Dali sam prekrsila uvjetnu kaznu?


Josipa1988

Preporučene objave

Prije godinu dana sam dobila uvjetnu od 4 godine za oruzane pljacke, ali ne pravomocnu, jos su se oni zalili poslije i tako da pravomocnu nisam nikako dobila, valjda to znaci da ce bit jos koja rasprava osim ako ne odbace zalbu.Sada je proso godinu dnaa od toga, i uglavnom, prije 4 mj sam pala sa 0.6 grama trave, jucer sam dobila poziv sa sud za 30 dana, uglavnom pise da sam doila novcanu kaznu od 10 standardnih hrvatskih placa? sta nije to malo previse?

I jos jedno pitanje, jesam li ja sada prekrsila onu uvjetnu nisam, ili nisam posto jos ni nije pravomocna? I hoce li to biti problem na sudu iakakv, posto idem na isti kazneni sud u Selskoj?

 

Hvala :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Koliko sam shvatio za marihuanu su vas kazneno, a ne prekršajno prijavili. sud će vam odrediti novčanu kaznu prema svome nahođenju, protiv odluke imate pravo na žalbu.

prekršli ste uvjetnu, no zbog nepravomoćnosti prve presude i nepravomoćnosti druge, te jer se ne radi o istim/sličnim kaznenim djelima ne bi je trebali opozvati... osim ako imate dugu povijest kaznenih djela.

razmislite o promjeni životnog stila!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija