lucky-------not objavljeno: 19. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2011. Kako se računa taj, porez? Npr. Prijatelj mi hitno prodaje građevinsko zemljište i ja bi ga kupio od njega za 1000Eura, ali me zanima porez koji ću platiti, jer se bojim da bi me mogao više izaći porez nego zemljište. Mislim vrjednost zemljišta je puno veća i zato me zanima jer se porez plaća na stvarnu kupoprodajnu svotu ili na vrjednost zemljišta koje oni odrede? I kolko iznosi porez (%) u bilo kojem slučaju? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 19. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2011. porez se plača 5% na svotu prema procjeni porezne uprave ili ako vam priznaju onu cijenu iz ugovora koju navedete, s tim da vam porezna gleda unazad par godina ako se prodavalo kakvo zemljište u vašoj blizini pa usporede cijene dal su realno iskazane u ugovoru o kupoprodaji zemljišta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lucky-------not odgovoreno: 20. travanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2011. hvala a sad jel mogu gdje pogledat jel se prodalo kakvo zemljište u okolici u zadnje vrijeme? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.