opichena objavljeno: 12. lipanj 2011. objavljeno: 12. lipanj 2011. ukratko da objasnim.. neki dan sam podigla muzu potvrdu o prebivalistu i nema prvih 15.god uneseno. ispada da od rođenja do 15.god nije bio na ovom podrucju tek od 1989.god,naime citav zivot je u istom gradu,samo je promijenio 3adrese. ako netko zna i moze pomoci,molim da mi kazete sta da radi jer nam je bitno da je cijeli boravak prikazan ovdje,to mi treba do srijede.....kome da se obratimo i sta da radimo? hvala Citiraj
petpetica odgovoreno: 12. lipanj 2011. odgovoreno: 12. lipanj 2011. Do sredine 70.-tih su djeca upisivana u matične knjige u sredinama odakle su im došli roditelji. Potvrda o prebivalištu vam je praktično beskorisna, pitajte u uredu koji vam tu potvrdu traži da je moguća neka drugačija potvrda (o školovanju u osnovnoj školi, o izabranom liječniku pedijatru i sl.), a u svrhu dokazivanja dužine trajanja prebivališta. Citiraj
opichena odgovoreno: 13. lipanj 2011. Autor odgovoreno: 13. lipanj 2011. ok,hvala ti.probat cu nazvat ured da vidim dali moze neki drugi dokument,otac mu je iz istog grada jedino je majka sa otoka mozda su ga upisali kod majke...neznam,a oboje su pokojni tako da nememo koga pitati Citiraj
opichena odgovoreno: 25. lipanj 2011. Autor odgovoreno: 25. lipanj 2011. ako se netko nađe u slicnoj situaciji kao i mi neka zna da mu je uz njegovu potvrdu o prebivalistu potrebna i jedna od roditelja gdje se vidi gdje je roditelj prijavljen Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.