Jump to content

Potvrda o prebivalištu

Preporučene objave

objavljeno:

ukratko da objasnim.. neki dan sam podigla muzu potvrdu o prebivalistu i nema prvih 15.god uneseno.

ispada da od rođenja do 15.god nije bio na ovom podrucju tek od 1989.god,naime citav zivot je u istom gradu,samo je promijenio 3adrese.

ako netko zna i moze pomoci,molim da mi kazete sta da radi jer nam je bitno da je cijeli boravak prikazan ovdje,to mi treba do srijede.....kome da se obratimo i sta da radimo?

:-?

hvala

odgovoreno:

Do sredine 70.-tih su djeca upisivana u matične knjige u sredinama odakle su im došli roditelji.

Potvrda o prebivalištu vam je praktično beskorisna, pitajte u uredu koji vam tu potvrdu traži da je moguća neka drugačija potvrda (o školovanju u osnovnoj školi, o izabranom liječniku pedijatru i sl.), a u svrhu dokazivanja dužine trajanja prebivališta.

odgovoreno:

ok,hvala ti.probat cu nazvat ured da vidim dali moze neki drugi dokument,otac mu je iz istog grada jedino je majka sa otoka mozda su ga upisali kod majke...neznam,a oboje su pokojni tako da nememo koga pitati :-(

• 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija