Jump to content

Kako iskoristiti preljub


Inq

Preporučene objave

Možete pokušati, iako to nije razlog da se majci oduzme skrbništvo. Naime, u većini slučajeva sud, pogotovo ako se radi o malodobnoj djeci, skrbništvo dodjeljuje majci, izuzev ako je majka psihički bolesna osoba, narkomanka, ako je alkoholičarka, ako zanemaruje djecu - i sve to morate dokazati, pa čak i tada je vrlo teško.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nemožete.ako vam žena ima dobrog odvjetnika on vam uopće neće dozvoljavat da o tome debatirate jer to u sudskom procesu i nije bitno.u biti na parnici se neće niti razgovarat o tome ko je kriv za raspad braka(bar se nije u svim onim sličajevima koje ja znam uključujuči i moj).

a po čemu vi mislite da ste stabilniji od nje?zato kaj vas je prevarila?

ako podvučemo crtu na sve ove muške komentare koje sam imala priliku pročitat do sad ispada da su sve vaše bivše žene kurve i loše majke-što je po mom mišljenju u najmanju ruku smiješno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne, ja ne mislim da je ona kurva. mozda je dvolicna, licemjerna i sl. zbog nacina kako je ovo privela kraju, ali prostitucijom se ne bavi.

cak mi je malo i zao jer tip kojeg je nasla ne misli nista ozbiljno, a ona se zaljubila.

 

ali u toj svojoj zaljubljenosti je pocela zanemarivati djecu. vecinu vremena su kod mene (meni super), a kad su kod nje otresa se na njih i zanemaruje ih.

To mi mali kaze cim ga pokupim, a ni ne pitam ga nista. Tipa udarila ga je, vice na njih da idu spavat jer ona mora nesto jos raditi, ...

 

iz svega ja sam odllucio boriti se za skrbnisvo, mada sam joj u pocetku rekao da necu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

....dokazeti da je vaša žena alkoholičarka,narkomanka,kurva ili da nije normalna.drukčije nikako...

 

sve je to jedno to isto i potpada pod....

 

Impulsivity in at least two areas that are potentially self-damaging (e.g., spending, sex, substance abuse ( narkomanija, alkoholizam ..op bigfoot ), reckless driving, binge eating). Note: Do not include suicidal or self-mutilating behavior covered in (5).

 

...kriterij broj 5 za dijagnosu graničnog poremećaja osobnosti...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mene cudi kako ti,Luciana,nisi sama sebi dosadila hvalospjevima na racun svoje "dobre" odvjetnice i na racun svoje pobjede nad "mrskim ti suprugom" i likovanja nad istom.S isti onim s kojim imas ,na kraju krajeva, jedno dijete,a jos i prije razvoda drugo s drugim muskarcem(preljub ili?).

 

Zasto me uopce ne cudi da si se javila bas na ovaj post.

Valjda si jos ovisna o toj euforiji koju daje osjecaj pobjede pa sad moras u startu satrati sve muzeve i oceve koji pokusavaju uciniti ono sto je po njihovom misljenju najbolje za djecu.

 

A ti se nedaj nego na sudu nemoj dozvoliti njenom odvjetniku da uopce spominje roditelje u kontekstu majke i oca.

Inzistiraj na jednakosti oba roditelja i trazi da na kraju dokazu da je ona prikladniji roditelj od tebe.

potvrdi se dokazati da vec znas i da obavljas sve obveze koje bi i ona trebala ispunjavati.

 

Dokazi da si kompletan roditelj i da nema niti jednu objektivnu prednost nad tobom osim te uobicajene predrasude da je djetetu u toj dobi potrebija majka nego otac.

Uostalom majka nam uglavnom simbolizira njeznost i sigurnost,a ti dokazi suprotno kod nje

 

u svakom slucaju ces im bar malo vise dati truda pa te nece odmah na prvom rocistu otkantati,nego ce vas barem poslati na vjestacenje.

 

A tek na vjestacenju u czss se jos i jace potrudi da uvjeris i njih u sve to.

 

pa ces bar sucu dati malo vise toga za odvagati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

neda mi se sve komentirat

ali da je u toj dobi majka potrebnija djetetu nego otac je točno

pa majka je ta koja nosi to dijete 9 mjeseci pod svojim srcem, ona je ta koja ga donese na ovaj svijet, ona je ta koja go doji

i sad mi reci da je djetetu pogotovo dok je malo potrebniji otac nego majka??po čemu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, Lucana..a je li majka isto osoba koja mjenja muškarce ko čarape i povlači jadno dijete sa sobom, pa živi sa tim muškarcima kratko vrijeme..To po meni nije dobro za dijete..Svaka majka voli svoje dijete, to je nesporno, ali njezino ponašanje ne mora uvijek biti najbolje za dijete

 

I ja sam primjetila da stalno naglašavaš svoju super odvjetnicu D.V. ali samo zato što se inače bavi obitelj. pr.ne mora značiti da će dobiti svaki slučaj

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa što ste napali Lucanu, onaj tko je postavio pitanje sam je rekao da supruga nije prostitutka i nije spominjao nikakvo povlačenje djeteta sa sobom kod raznih muškaraca. Čovjek je pitao može li preljub iskoristiti kod brakorazvodne parnice i ev. dodjele mu skrbništva.

A što ste tiče D.V., DA, zaiste je NAJBOLJA na tom području i ja je toplo preporučam svima koji trebaju odvjetnika kod ovakvih parnica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam iz cega se uopce dalo naslutiti da pisem kako je otac potrebniji.

Jedino sto si mogla zakljuciti je to da uopceno zagovaram jednakost medju roditeljima.

Uostalom po ovom postu se da zakljuciti da dijete koje Ing spominje i nije vise tako malo,da je period dojenja prosao,a to sto kraj tebe valjda nije bio otac djeteta dok si ga 9 mjeseci nosila,ne znaci da se i drugi ocevi pocnu brinuti tek kad dijete navrsi 20 godina ili nikako.

A sto se tice toga da ne zelis sve komentirati-nebi se bas reklo po broju tvojih komentara u jedva mjesec i po dana.A od toga samo dva-tri tvoja pitanja za savjet. pozdrav! :-D:-D:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto inq,sad samo pokusaj doci do ove D.V. koja se toliko preporuca-zamoli lucanu ili juicy da ti na mail posalju njen telefon ili ime i prezime.Valjda ce ti dati taj broj ako su odgovorili u dobroj namjeri sto je i svrha ovog posta.

i slazem se s korisnikom koji kaze da zbog toga sto ga je bioloski morala roditi ne znaci da je odmah bolji roditelj.Uostalom kako bi i znala da procjeniti ko djetetu vise treba ako ni nisi probala varijantu gdje je drugi roditelj prisutan.

Inq, puno srece u tvojoj misiji i javi nam kako je proslo na rocistu :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nazalost skacu na sve cetiri i to masovno kad slucajno natuknes da je djetetu u istoj mjeri potreban i otac!

 

Bilo bi zanimljivo napraviti anketu u kojoj se pita djecu 20 godina nakon razvoda roditelja, koliko su zadovoljni svojom zajednicom i u kojoj mjeri smatraju da su ih roditelji uspjeli dobro odgojiti i dostojno skrbiti o njihovoj dobrobii,odgoju,materijalnoj i emotivnoj stabilnostii te koliko su uspjeli nadomjestiti drugog roditelja.

 

Uzorak od cca 1000 djece koja zive s majkom i 1000 djece koja zive s ocem.

to bi mogla biti i dobra ,realnija, osnova za razbijanje ili potvrdu fame oko nedodirljivih majki i "jadnih" oceva i super za eventualno prilagodjavanje postotka u dodjeli djece jednom ili drugom roditelju :misli: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja se slažem da je djetetu potreban i otac i majka.ali ako se već dođe do toga da se mora vagat sa kojim će roditeljem dijete živjeti,normalno mi je da živi sa majkom.prirodno je.isto kak je i prirodno da je majka ta koja će roditi dijete.

da je drukčije onda bi valjda prirodno bilo da očevi rađaju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prirodno je samo to da pri zacecu moraju postojati muskarac i zena.Otac i majka u bilo kojem obliku(umjetna oplodnja,prirodna,,zamjenska majka,davatelj sperme i sl.)cije ce gene i osobine to djete dozivotno nositi.Da je drukcije onda bi valjda majka bila doivoljna da sama sve obavi.

 

Ako je to tvoj jedini kriterij za dodjelu djeteta onda ta odvjetnica mora biti pakleno dobra,jer s tim stavom sama nebi daleko dogurala.

procitaj povremeno crne kronike u kojima imas zlostavljaca i zanemarivanja s obje strane.Pa ta tvoja teorija "velika i bezgresna Majka" pada u vodu. :klanjam: :klanjam: :klanjam:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Slažem se...

Ne mora djetetu uvijek biti bolje s majkom..bitno je kakva je majka osoba...ne treba generalizirati da je djetetu UVIJEK bolje s majkom

Općenito mi je vrlo čudno, da ne kažem drugu riječ kada žena koja je u braku sa mužem, rodi dijete drugog muškarca...To mi je stvarno...

Razvedi se pa onda radi šta hoćeš..

 

A dotična odvjetnica je poznata isključivo po toj grani prava, a posebno po oštrini kojom brani svoje "uzorne majke" klijentice

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

druga rijec.

Nemoralno?

Mozda i nije obrazac po kojem odgajam vlastito dijete.Nemam predrasuda prema nikome,ali dva djeteta od dva razlicita oca...a nijedno ne zivi s ocem.A valjda i jesmo potpuno beskorisni i nepotrebni.

Osim u jednom segmentu.

 

na sto ste prvo pomislili???

 

 

pa naravno---ALIMENTACIJA--- :thumbs:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

na to da smo im neophodni da im napravimo dijete i da kasnije plačamo alimentaciju.

******kaže žena mužu u tijeku braka, rodila sam ti dvoje krasne dijece , zdrave i pametne, nakon dvije godine dolazi u pitanje rastava braka , a ona će njemu čuj ja s mojom djecom odlazim , ipak ja sam ih rodila a ne ti pa smatram da imam više prava.

poštujem i to da zbog toga majke imaju nešto veća prava , ali ne i apsolutna prava uvjek u svakom segmentu.

stvar suda i CZSS je da odluće sa kime če djeca živjeti ako se već oko toga ne možete dogovoriti.

najbolje da je pitate dali bi bila voljna da djeca budu kod vas s obzirom da ima novu vezu koja joj je jako napeta , možda i pristane , ili da o tome porazgovarate sa njenim sadašnjim , možda bi on imao utjecaja da ju na to navede da tako odlući , ili možda preko nekih njegovih prijatelja.

koliku ima ona plaču , kakav ima smještaj i kod koga , gdje ste vi u svemu tome i vaši uvjeti plaća, smještaj konfor djece i uvjeti .

vjerujte mi najidealnije je da se oko toga dogovorite ako je ikako moguće.

ta činjenica da imate dokaz da ima drugog muškarca može biti povoljna samo ukoliko je taj drugi muškarac osoba asocijalnih ponašanja , jer za djecu je važno između ostalog i okruženje ukućana.

pozdrav svima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

... preljub, kao uostalom i razvod braka, ne dešava se zrelim, odgovornim i promišljenim ljudima....i zato je iluzorno očekivati ...reći ...dogovorite se....

 

ne postoji sporazumni razvod

 

..nema tu asocijalnih ni amoralnih ponašanja...radi se o postupcma koji su rezultat osobnosti osoba koje se razvode, koje se zlostavljaju, koje se spore oko skrbništva, koje usput unište svoju djecu.....nismo svi isti, ...ne možemo očekivati da će netko drugi postupiti kao što bi mi postupili....nemamo svi isti odnos prema sebi, prema drugima...ne kontroliramo svi isto svoje emocije......

 

Svi mi imamo veće ili manje šanse za uspjeh u braku, uspjeh na poslu, šanse za veći ili manji problem sa zakonom....još od rane odrasle dobi kad u pravilu nastaju ili se očituju crte naše osobnosti ili u oko 17 % tzv. normalnih, funkcionirajučih osoba tzv. poremećaji osobnosti opisani u axis II DSM-IV klasifikaciji duševnih bolesti Američkog društva psihijatara......

 

Veliki dio ljudskih postupaka, osobito onih koje reguliraju tzv. Obiteljski zakoni ( poremečaji osobnosti se manifestiraju između bliskih osoba )..su samo dio opisa poremećaja i nemaju veze ni s sociologijom ni s moralom....i u krajnjoj liniji s Obiteljskim pravom kakvo danas postoji....

 

...ja želim vjerovati da svi mi ovdje želimo dobro u prvom redu našoj djeci, i nije problem što stojimo na suprotnim pozicijama, nego u tome što su nam temeljne vrijednosti različite....

 

ako pokušate apstraktno zamisliti da su nam svima zajednički znanstveni stavovi o ljudskom ponašanju i uzrocima tog ponašanja...a ne sranja o muško- ženskim odnosima, moralu, ljubavi......vidjeli biste da bi se složili i o uzrocima obiteljskih sukoba i o načinima njihova rješavanja....

 

P.S. nažalost nekima koji sad love u mutnom to ne paše na žalost njihove djece....

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

najžalosnije je što kada već dođe do rastave braka, oba partnera su došla do faze izrazite mržnje i osvetoljubivosti.

većina ih u tim situacijama ni ne mari za djecu nego gleda samo svoju guzicu (sorry, ali trenutno ne nalazim bolji izraz).

nažalost, malo je onih koji će ljudski i RODITELJSKI sjesti i dogovoriti se kako dalje da vlastita djeca najmanje pate i da pokušaju svojoj djeci omogućiti najbolji mogući psihički i fizički razvoj kada je situacija već takva da se roditelji razvode. to je jedna velika sramota današnjeg čovjeka-roditelja.

najčešće ti roditelji, koji sebe vole zvati upravo onim s kojim dijete treba živjeti, djecu koriste da napakoste bivšem partneru i onda prođe ogroman vremenski period dok se smire s tim nastojanjima, a djeca završe kao emocionalni kriplovi.

 

dajte, slušajte se samo. ovo sve bi trebalo biti za dječje bolje sutra, a ne bi vi trebali biti u prvom planu. zbilja je lako napraviti dijete, a većina ne kuži da je odgoj taj koji je do kraja života i taj koji ako nije pravovremen i pozitivan ostavlja užasne posljedice.

 

poštovani Inq, trudite se sebe pokazati u najboljem svjetlu i manite se blaćenja druge strane. osim, ako se radi o zbilja negativnim karakteristikama koje utječu i na vašu zajedničku djecu. ako želite skrbništvo ne samo da morate dokazati zašto je djeci bolje da nisu s majkom, nego i zašto ste vi bolji izbor.

sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dakle nemam samo jedno dijete nego dvoje. sina 4,5 g. i kcer 2,5 g. Kcer jos uvijek doji (naravno kad je kod nje.)

U braku 5 g. i 1 g. zajednickog zivljenja prije braka.

Meni i svima oko nas se brak cinio idilican, a u trenutku odlaska zena mi je rekla ne volim te, nisam te nikad ni volila i ne zelim vise zivjeti u lazi. a ja :-o . Nakon toga saznam da ona ima nesto s nekim vec 4 mjeseca itd.

E sad. Ja sam otac koji je bio na oba poroda, aktivno sudjelovao u njihovu odrastanju i sta ja znam. Nisam problematican tip,...

 

I uz sve to saznam da nemam nikakve sanse dobiti jedino sto zelim. A to su moja dva andjela.

 

Mislio sam otici do D. V. pitati imam li ikakve sanse.

Ali s obzirom da me zena ostavila sa kreditima nisam bas u mogucnosti placati neke zvijezde.

Zato i trazim savjete okolo jer necu se upustati u nesto sto je 100% neizgledno, a pritom djecu uskratiti i za ovo malo sto im mogu priustiti.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo je vjerojatno jedan od najbolnijih trenutaka koje ćete proživjeti. Situacija je takva da osjećate da vam gori pod nogama, a vi ne možete ništa učiniti da to promijenite.

Pokušajte ragovarati s majkom, sada je to što se vi ne volite totalno nebitno, pričajte SAMO o djeci.

Ako mislite da to neće ići....odite na razgovor kod D.V., pitajte ju koliki joj je honorar, barem to jer kako sada krene, tako će vam uvijek biti...a opet vas upućujem da mislite na djecu. Njih želite i za njih se borite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 8 godina kasnije...

ko je ta D.V pravnica i dali ima ko da zna za neki slučaj di je zastupala muža protiv žene i da je dobila spor

 

ajmo malo prokomentirat o njoj možda griješim al koliko sam čito jako ju hvale al zastupala je žene a mi muškarci koji smo u očaju dali nam je pametno uzet takvu ženu za odvjetnicu a iskreno nikada nebi uzeo ženu da me u ovakvoj situaciji di se ravzvodiš brani žena

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po svoj prilici nećete dobiti odgovor. Prvo jer je tema razglabana predavno (2006.), a drugo... nastavak u tom smjeru bismo brisali kao reklamu koje ne smije biti :D

Treće, a najvažnije, radije podsjetimo usputne namjernike :D da dokazivanje preljuba ne spada u pretpostavke prema kojima sud povjerava djecu (naime, traži se druga vrsta kompetencija) ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija