Jump to content

Prekršaj - slatkovodni ribolov


HruskaV

Preporučene objave

Otprilike ovako..

 

Išao sam s dva prijatelja u ribolov i zaradio kaznu zbog ribolova bez ribičke dozvole. (u moju obranu-padala je kiša, i roštiljali smo po tako glupom vremenu, šnicle nisu bile ni do kraja pečene, i još štap nije bio moj- nosili smo ga tek toliko da možemo reči da smo pecali). Došli su ribočuvari popisali moje podatke(s nevaljane osobne) i uzeli mi štap koji vrijedi 3x kazne.

Nakon prvoga rješenja pisao sam žalbu i kazna mi je smanjena na 500kn. Nakon toga sam se još žalio i pozvan sam na prekršajni su da bi se zamijenila novčana kazna za dobrotvorni rad, potpisao sam nešto tamo a nisam ni pogledao što je to (mlad, glup i neiskusan) i još nisam ni sačuvao te papire. Nakon toga 19.06.2008 dobivam pravomoćnu presudu PS u Čakovcu da mi je 500kn zamijenjeno kaznom zatvora u trajanju od 3 dana. Nakon ponovne žalbe slijedilo je zatišje sve do 24.05.2011, tad sam dobio rješenje da se moram javiti u zatvor u VŽ. Žalio sam se sad VPS u ZG i žalba mi je odbijena i to rješenje sam primio danas(27.07.2011).

Ima li veze što je sad otišlo u zastaru?

Ima li veze to što oni meni tvrde da ja nisam ništa potpisao i postoji li način da se to nekako sazna (osim dokazivanja da sam bio tamo što je vidljivo u onoj knjizi na porti u koju se upisuju svi koji uđu na prekršajni sud) i bi li mi uopće nešto značilo dokazivanje toga? U najgorem slučaju ću platiti al mi je glupo odbaciti sav taj trud oko tih žalbi.

 

hvala na savjetima :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija