Jump to content

prijava radnika iz czss


nana98

Preporučene objave

Može li mi itko reći na koji način,gdje i kako prijaviti socijalnog radnika iz czss,koji je u postupku posredovanja pokazao naklonost jednoj stranci! Radi se o tome,da stalno optužtuje majku za neke postupke,a oca konstantno brani! Naime radi se o osobi koja ne poznaje niti jednu stranku osobno,ali uzima si za pravo majku optuživati,i čak bi se usudila reći ugnjetavati i uvjeravati u neke stavri o kojima nema pojma! Ako mi itko može reći na koji način prijaviti i kome! Hvala unaprijed na odgovorima! :hvala:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

sepltura je napisao:

Poslati dopis MOBiMS, MZiSS, Policijskoj upravi, pravobraniteljici za djecu - uredu za ravnopravnost spolova gdje zahtjevati da poduzmu nešto da zaštite jednog roditelja od emocionalnog zlostavljanja,i psihičkog od jedne od radinca czss

 

 

Male šanse za bilo kakav uspjeh pogotovo kod javne pravobraniteljice za djecu(hebrangova)-iz iskustva

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam se davno obratila pravobraniteljici za djecu kako bih se požalila na svoju situaciju i zaštitila djecu od uvjeta u kojima su živjele ( svojim izborom ).

Nakon 10 dana dobila sam odgovor ako nisam zadovoljna načinom na koji moj bivši skrbi o zajedničkoj djeci neka se obratim u nadležni centar za soc. skrb.

Eto, institucije rade svoj posao :vrag:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako imate dokaze za to što tvrdite, Kazneni zakon predviđa da je nesavjesno obavljanje službene dužnosti kazneno djelo i zloporaba položaja, pa možete protiv djelatnika koji se tako ponaša, Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu. Posebno je to teško djelo ako je počinjeno na štetu malodobne osobe.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija