anonimno objavljeno: 10. studeni 2004. Dijeli objavljeno: 10. studeni 2004. nisam koristio pojas za vezanje,ali policajac je pocinio niz propusta: -koristio mali palicu za zaustavljanje (oko10cm promjera) -zaustavni put je iznosio 20 m -zaustavio me na autobusnom stajalistu -dok me zaustavljao kretao se od prosirenja uz ces do ruba ceste Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 10. studeni 2004. Autor Dijeli odgovoreno: 10. studeni 2004. Zašto mislite da se radi o propustima?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 24. studeni 2004. Autor Dijeli odgovoreno: 24. studeni 2004. prorusti su slijedeci al ne znam dali ce ih nase sudstvo prihvatiti; -za zaustavljanje je potrebno minimum 100m. jer zaustavni put s brzinom od 50 km je 35mettara -zakon o sig. prom. na cestama zabranjuje pzaustavljanje i parkiranje na autobusnom stajalistu -palica za zaustavljanje mora biti min 15 cm promjera itd. sto propisuje pravilnik jos iz 94. god. -zakon o pliciji kaze sluz. osoba pri zaustavljanju mora biti na cesti vidljiva i bez kretanja pri zaustavljanju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 27. studeni 2004. Autor Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2004. Zaustavni put nije mogao iznositi 20 m, kako ti kažeš. Ako si vozio 50 km/h i ako su postojali idealni uvjeti (f=0,8; vrijeme reagiranja 1,5 s), zaustavni put bi iznosio 41,13 m bez sigurnosnog razmaka (5m) nakon zaustavljanja vozila Trebao si ga zgazit i ne bi bio kriv. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.