Jump to content

prozor od susjeda..molim odgovor


REGA

Preporučene objave

1.Stanujem u kuci iza kuce mojih roditelja.Na njihovoj kuci postoje 4 prozora koja gledaju u moje dvoriste.Donji kraj prozora je u visini ramena, nemaju zamucena stakla.Kako su odnosi naruseni među nama, neprestano gledaju kod nas, spijuniraju nas, cak su nekoliko puta napali neke ljude koji su dosli kod nas, jednom i u mojoj prisutnosti, prate svaki moj korak, i onog sto se događa kod mene, cak je otac priznao da ne moze spavati, pa da je cijelu noc u kupatilu i gleda sto se događa, ako imam kakve goste, ta osoba mi je to spremna potvrditi bilo gdje, jer je nedugo bas nju moja majka napala kad je odlazila od mene. Nekoliko puta sam ih opomenula da obojaju stakla, međutim, otac tvrdi da kad je on gradio kucu, da je zena koja je ovdje bila prvi susjed da mu je dozvolila da postavi prozore. Međutim, tada ova kuca ovdje nije postojala, vec je ovdje bio njen vrt. Otac kaze da mu ne mogu nista i da on prozore ne mora obojati niti staviti zamagljena stakla.Htjela bih samo napomenuti da je otac osuđen za fizicki napad na mene, da ima zabranu priblizavanja, ali sa svojim maltretiranjima nije prestao, te za njih koristi svaki drugi nacin.Pitanje: Imaju li pravo i dalje zadrzati ovakve prozore, s obzirom da im je to nekada netko dopusttio?....Sto ja pravno mogu poduzeti da rijesim ovu situaciju, i dali mi se vracaju troskovi postupka ako otac izgubi parnicu ili sto vec?

 

2.Kako sam vec spomenula, otac ima zabranu priblizavnja, bio je osuđen za fizicki napad na mene, međutim, njihova uznemiravanja i prijetnje nisu prestale, tako da sam nedugo cula da je ponudio jednom tipu, 500kn da me pretuce, i 300kn, da pretuce mog starijeg sina, jer se sin nekoliko puta verbalno sa njim zakacio kad je branio mene. Taj covjek kojem je to ponudio pricao je to pred ljudima koji se nebih htjeli u to mijesati. Dali ja mogu podnijeti prijavu policiji na temelju seoskog pogovora? A uz to i prijavu za uznemiravanje? Jer, situacija je vise nepodnosljiva, vec nekoliko mjeseci pokusavam ovo rijestit na miran nacin, ali vidim da necu uspjeti, a vec sam radi svega na rubu zivaca.

Unaprijed zahvaljujem na odgvoru..!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija