Jump to content

Račun za vodu - odvodnja otpadnih voda


antica2

Preporučene objave

Zadnja 3 mjeseca su nam, uz poskupljenje kubika vode, poceli naplaćivati i odvodnju otpadnih voda, iako imamo septičku, a ne kanalizaciju.

Njihovo objašnjenje: "količine isporučene vode korisnicima čije nekretnine nisu priključene na sustav javne odvodnje, a nalaze se na području jedinice lokalne samouprave koja je svojom odlukom kao sastavni dio usluge javne odvodnje otpadnih voda povjerila obavljanje usluge čišćenja septičkih jama i sabirnih jama Isporučitelju vodne usluge."

 

Čišćenje dakle mogu naručiti i besplatno mi je, ali mi ne treba! A pogotovo ne po toj cijeni. Ako je septička napravljena kako treba i po propisu - 3 komore + upojni bunar, prođe puno godina, prije nego se jama napuni s "gustim".

 

Cijela priča mi odnese 100Kn mjesečno, a ni za šta.

 

A i zašto bih uzeo pražnjenje od njih? Pa ima puno firmi koje se bave tom djelatnošću.

 

Dakle, tjeraju me da njima plaćam (iako bih možda želio nekome drugome u slučaju da trebam) uslugu koju nikada nisam naručio i koja nikada nije isporučena.

 

Help!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj savjet Vam je da se ne žalite zbog toga što ne praznite septičku jamu jer ako je vi ne praznite očito je da ona negdje curi, a gdje i kome curi je pravo pitanje.

 

Ukoliko se budete žalili isporučitelju vodnih usluga zbog gore navedenih razloga moguće je da Vam na vrata dovedu sanitarnog inspektora i zatvore vodu dok se ne ustanovi gdje Vam curi septička jama. Ne vjerujem da je prevelika cijena od recimo 33-50% od cijene utrošene vode prevelika a imate mogućnost pražnjenja jame više puta godišnje. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija