Jump to content

pravo i pravda nisu isto, ali ne bi trebale biti na suprotnim stranama


nes

Preporučene objave

Upomoć!

Nakon valjda klasično nevjerojatno dugog postupka, presuda općinskog suda je bila 9 mjeseci zatvora tj.2 godine uvjetno zbog neplaćanja uzdržavanja. Zapravo, svo je uzdržavanje uredno plaćeno nakon sudske presude o promjeni skrbnika te se dalje nastavilo s urednim mjesečnim plaćanjem...Nakon žalbe, županijski sud je preinačio prethodnu gore napisanu odluku na 3 mjeseca tj.1 godinu uvjetno. Odvjetnik tuženog se slaže kako je ta presuda non-sense, ali tvrdi kako je konačna i kako nema daljnjih mogućnosti. Odvjetnik tvrdi kako je presuda trebala biti oslobađajuća zahvaljujući predočenim činjenicama.

Pitanje na koji molim odgovor je: postoji li bilo koji pravni alat za pokušaj promjene potpuno nepravične odluke županijskkog suda ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ustavna tužba? To je, pretpostavljam tužba ustavnom sudu ? Je li realno taj dokument poslati sam ili ipak moliti odvjetnika (koji je spomenuo tužbu vrhovnom sudu ?! i rekao kako je to 5000 Kn + PDV??? i kako će taj sud vrlo vjerojatno odmah odbaciti tu tužbu jer ne zadire, ne znam, u osnovna ljudska prava i sl...)?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija