Jump to content

htv kontrolori


antika

Preporučene objave

Moj slućaj nije vezan za htv ovrhu ali što će se još dogoditi vidjet ćemo.Pred dva dana bila sam na balkonu i kako stanujem na prvom katu ispod se pojavio nepoznat muškarac. Bez pozdrava mi se obratio daje on iz htv i da smo mi odjavili televiziju i da želi u stan kako bi to pogledao.Dotićni gospodin nije pitao ni prezime ni ti je on pokazao bilo kakav dokaz da je on kontrolor već je odmah poćeo s uvredama i prijetnjama sudcem za prekršaj. Ja sam samo rekla da je televizija uredno zapečačena i odjavljena zbog kvara ai zbog socijalnih prilika. On se udaljio prijeteći. Ja sam ostala u nevjerici stajati i tresti se .Molim vas da mi netko odgovori što može učiniti taj "kontrolor htv" koji je prijetio sudcem za prekršaj.Može li on samo tako doći pod balkon i vrijeđati ljude a da uopće nezna s kim razgovara. Do kuda sežu njihova ovlaštenja . Najljepše vas molim odgovor. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U takvim slucajevima ukoliko ne zelite automatski da se povucete i zakljucate vrata se kaze:

-Tko ste Vi?

-Izvolite se predstaviti.

-Molim sluzbenu karticu,identifikaciju

-Ne mogu se dovikivati sa nepoznatim ljudima a kako vas ne poznam ne mogu vas ni pustiti u kucu

 

zatim za ---->vrijedjanja i p r i j e t nj e koje je izgovorio isti tren se zove policija i podnosi kaznena prijava.

U svakoj civiliziranoj zemlji bi protokol bio ovakav a samo kod nas je drugacije.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Upravo čitam savjet kako postupiti s kontrolorima HRT-a i u potpunosti se sa svime slažem . Možda bih mu i ja postavila slična pitanja ali kako kad je "kontrolor"stajao ispod balkona i vidio moje papuče a ja njegovu kosu. Ali dileme više nema , danas je stigla njihova OBAVIJEST O POKRETANJU PREKRŠAJNOG POSTUPKA - OPOMENA i uplatnica od 240,- kn. s obrazloženjem da se na navedenoj adresi ne plaća radio televizijska pristojba.Ako se podmiri uplatnica preršajni se postupak obustavlja .Znači, pitanje je sad, platiti ili ići u borbu s s HRT -om. Opomena je upučena mom suprugu koji je na Zavodu za zapošljavanje bez naknade. Kako da postupimo. Molim savjet. Lijep pozdrav. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija