antika objavljeno: 16. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 16. studeni 2011. Moj slućaj nije vezan za htv ovrhu ali što će se još dogoditi vidjet ćemo.Pred dva dana bila sam na balkonu i kako stanujem na prvom katu ispod se pojavio nepoznat muškarac. Bez pozdrava mi se obratio daje on iz htv i da smo mi odjavili televiziju i da želi u stan kako bi to pogledao.Dotićni gospodin nije pitao ni prezime ni ti je on pokazao bilo kakav dokaz da je on kontrolor već je odmah poćeo s uvredama i prijetnjama sudcem za prekršaj. Ja sam samo rekla da je televizija uredno zapečačena i odjavljena zbog kvara ai zbog socijalnih prilika. On se udaljio prijeteći. Ja sam ostala u nevjerici stajati i tresti se .Molim vas da mi netko odgovori što može učiniti taj "kontrolor htv" koji je prijetio sudcem za prekršaj.Može li on samo tako doći pod balkon i vrijeđati ljude a da uopće nezna s kim razgovara. Do kuda sežu njihova ovlaštenja . Najljepše vas molim odgovor. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
santolina odgovoreno: 16. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. U takvim slucajevima ukoliko ne zelite automatski da se povucete i zakljucate vrata se kaze: -Tko ste Vi? -Izvolite se predstaviti. -Molim sluzbenu karticu,identifikaciju -Ne mogu se dovikivati sa nepoznatim ljudima a kako vas ne poznam ne mogu vas ni pustiti u kucu zatim za ---->vrijedjanja i p r i j e t nj e koje je izgovorio isti tren se zove policija i podnosi kaznena prijava. U svakoj civiliziranoj zemlji bi protokol bio ovakav a samo kod nas je drugacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
antika odgovoreno: 25. studeni 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2011. Upravo čitam savjet kako postupiti s kontrolorima HRT-a i u potpunosti se sa svime slažem . Možda bih mu i ja postavila slična pitanja ali kako kad je "kontrolor"stajao ispod balkona i vidio moje papuče a ja njegovu kosu. Ali dileme više nema , danas je stigla njihova OBAVIJEST O POKRETANJU PREKRŠAJNOG POSTUPKA - OPOMENA i uplatnica od 240,- kn. s obrazloženjem da se na navedenoj adresi ne plaća radio televizijska pristojba.Ako se podmiri uplatnica preršajni se postupak obustavlja .Znači, pitanje je sad, platiti ili ići u borbu s s HRT -om. Opomena je upučena mom suprugu koji je na Zavodu za zapošljavanje bez naknade. Kako da postupimo. Molim savjet. Lijep pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.