ivana31 objavljeno: 8. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 8. siječanj 2012. Molim Vas informaciju!! Živim u jednom malom mjestu i na sudu sam dobila informaciju da je dosadašnjoj vježbenici istekao ugovor od 2 godine u 12.mj.2011. i da je sada to mjesto upražnjeno te da pratim natječaj i prijavim se i prođem svima nama poznatu proceduru. Zna li itko kada bi taj natječaj mogao biti jer pretpostavljam da nije upražnjeno vježbeničko mjesto samo u mom gradiću????!!! Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
propast_66 odgovoreno: 9. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2012. Preporučam da nazoveš Ministarstvo pravosuđa i odgovor podijeliš s nama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivana31 odgovoreno: 9. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2012. Evo nazvala sam ministarstvo i odgovor je sljedeći: ˝ Pratite internet stranice Ministarstva pravosuđa jer to što Vi pitate nitko ne zna odgovor˝. E sad se ja pitam tko zna odgovor ako ne u M.pravosuđa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
propast_66 odgovoreno: 9. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 9. siječanj 2012. Vjerovatno ste dobili neku tajnicu ili nekoga tko stvarno ne zna odgovor na Vaše pitanje. Najvjerovatnije o tome odlučuje sam ministar. Pitanje je da li je natječaj predviđen u proračunu za ovu godinu. Pratite stranice Ministarstva ili NN, te svako novo saznanje podijelite s ostalima na forumu, hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.