ucoxxx objavljeno: 10. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 10. siječanj 2012. evo ovako imam problem sa ovrhom.negdje u 6mj 2011g mi je blokiran racun od fine(zbog ovrhe od vip-a).dug je bio oko 50000kn uredno sam uplatio sav novac na moj tekuci racun inakon nekoliko dana mi je racun odblokiran.tada oko 10mj 2011g taj cijeli iznos mi nponovo dolazi na racun,odlazim do fine i oni mi govore da je ovrha obustavljena zbog opcinskog suda u osijeku . u 12mj dolazim do bankomata i vidim da mi je ponovo skinut cijeli iznos,nazovem odvjetnicki ured koji zastupa vip i oni mi kazu da su ponovo proveli ovrhu.danas 10.1.2012 ponovo zovem odvjetnicki ured i oni provjeravaju kod vipa i kazu kako vip nije zaprimio nikakav novac. zanima me gdje je zapelo i sta mi je raditi jer neznam gdje je novac a bojim se da ce mi vip ponovo zaracunati kamate. unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hanza odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. Nisi jedini, i ja sam ostao bez nekoliko tisuća kn ovih dana zbog Vip-a iako je još 2009. naplaćeno sve potraživanje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ucoxxx odgovoreno: 10. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. da ali meni su vratili novac pa ga sada ponovo uzeli nista nekuzim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nalyada odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. Zašto ne podignete kaznenu prijavu protiv FINE?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Hanza odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. Fina samo postupa po nalogu suda.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nalyada odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. KAZNENA DJELA PROTIV SLUŽBENE DUŽNOSTI Zlouporaba položaja i ovlasti Članak 337. (1) Službena ili odgovorna osoba koja s ciljem da sebi ili drugoj pravnoj ili fizičkoj osobi pribavi kakvu neimovinsku korist ili da drugome prouzroči kakvu štetu iskoristi svoj položaj ili ovlast, prekorači granice svoje ovlasti ili ne obavi dužnost, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine. (2) Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka prouzročena znatna šteta ili je došlo do teže povrede prava drugoga, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina. (3) Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka pribavljena imovinska korist, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do pet godina. (4) Ako je kaznenim djelom iz stavka 1. ovoga članka pribavljena znatna imovinska korist, a počinitelj je postupao s ciljem pribavljanja takve korist ili je prouzročena šteta velikih razmjera, počinitelj će se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina Onda protiv počinitelja, ako se radi o tome. Zato postoji kriminalistička policija, da utvrdi počinitelja. Jar očito je da tu nešto ne štima.. "ponovo zovem odvjetnicki ured i oni provjeravaju kod vipa i kazu kako vip nije zaprimio nikakav novac". Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ucoxxx odgovoreno: 10. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. sutra idem u finu pa cu cuti sta oni na sve kazu stvarno nesto nestima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.