samotnjak objavljeno: 11. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2012. Na zadnjem ročištu za rastavu braka(koja traje više od dvije godine a u braku nema djece ) sudac je rekao da će u roku od 14 dana donijeti presudu i dostaviti mom odvjetniku. Prošla su 2 mjeseca i još ništa. Odvjetnik oko toga ništa ne poduzima. Kaže da je pitao ali sudac mu nije znao ništa reći. Mogu li nešto sam učiniti u ovoj situaciji? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
inazg odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Pokušajte nazvati sud ili jednostavno otiđite tamo i na licu mjesta provjerite gdje je zapelo........ja sam tako napravila dok sam čekala drugo ročište. Za tri dana od mog telefonskog razgovora sa sutkinjom došao je pismeni poziv sa terminom glavne rasprave.L.P. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
samotnjak odgovoreno: 22. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Općinski sud donio je presudu da je tužba za razvod braka osnovana. Tužiteljica se žalila i sada je to na županijskom sudu. Ima li tko saznanja koliko to može potrajati? Da li se požurnicama može utjecati na brzinu donošenja presude? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 22. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 22. ožujak 2012. Relativno je koliko moze potrajati, ali svakako je dobro pokusati s pozurnicom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.