mrilnak objavljeno: 18. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 18. siječanj 2012. Dobio sam kaznu od Holdinga za parkiranje iz razloga što nisam produžio parking. Zanima me da li mogu napisat žalbu/prigovor jer nemam sredstava za platit kaznu s obzirom da sam student te mi je to prvi puta da sam kažnjavan. Kome se šalje prigovor Unaprijed zahvaljujem na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 18. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2012. Premješta se iz prekršajnog u forum obveznog prava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrilnak odgovoreno: 18. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 18. siječanj 2012. petpetica je napisao: Premješta se iz prekršajnog u forum obveznog prava. imate li možda odgovor na moje pitanje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.