Jump to content

povrat novca prilikom odbačene ovrhe


augusta0608

Preporučene objave

Ukratko,

 

Prije 10 godina rješena ovrha u našu korist ponovno dolazi na naplatu i nakon što su nam skinuti novci sa računa ( bez obzira na rok žalbe ) Fina novce drži mjesec dana na zaštićenom računu i nakon tog roka šalje ovrhovoditelju na račun.

 

S obzirom da je prošlo mjesec dana i da nažalost nismo mogli utjecati na sud da to riješi prije, novci su otišli dalje tj. naših novaca nema bez obzira što je ovrha rješena u našu korist po drugi put.

 

Mene sad zanima: dali možemo vratiti novce bez tužbe i koji su sljedeći koraci.

 

Hvala na svim sugestijama jer smo očajni!!!!!!

 

Do ovrhe je došlo nakon što je suprugu otuđena putovnica i na njegovo ime otvoren račun u VIP-u, sa svim dokazima koje smo imali ovrha je odbačena prije 10 god. da bi sada ponovno bila pokrenuta i opet rješena u našu korist.

 

Pomagajte!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Ako ste pokrenuli sudsku parnicu, ništa se neće dogoditi dok rješenje ne postane pravomoćno. Tek tada će se novac povratiti. tražite kamatu na sredstva na sudu!

Ovdje postoji i mogučnost da kazneno prijavite odgovorne osobe, kao što su odgovorne osobe u Fina-e, jer su vam nezakonito postupili. Otkrijte tko je Fina-i dao nalog da se nezakonita ovrha aktivira pa prijavite kazneno i njega.

Ovdje se radi u gruboj nepažni. I za to ispodtavite odštetni zahtijev protiv tih osoba na prvom ročištu. Sve morate sami, ili uz plaćanje odvjetnika. Nitko Vas ne šiša i neće poduzimati ništa ako nećete vi!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija