Jump to content

vracene ukradene stvari


jurica87

Preporučene objave

osoba xxx je svojem bivsem gazdi ukrala alat..to jest busilicu i mini wash...pa je gazda prijavio kradu i toj osobi je dosao poziv da se javi na policiju...u meduvremenu je ta osoba shvatila o cemu se radi kada je dobila poziv,,,pa se javila gazdi i priznala mu da je to napravila...i da ce mu sve to vratiti...on je rekao da tako kaze i na policiji..a da ce on to potvrditi ako cega ga pitati...napominjem ta osoba nema nikakv dosje niti je nikada nesto ukrala...ovo je prvi puta...ako bi mi mogli reci koja bi bila kazna za to....puno vam hvala...i ako moze cim prije da odgovorite jel je hitno...unaprjed zahvaljujem..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvo je bitna vrijednost ukradenih stvari. Ako miniwash i busilica skupa vrijede manje od 1000kuna, to se smatra sitnom kradom i gazda moze osobu jedino privatno tuziti, sto ocito ne zeli napraviti s obzirom da je osoba vratila stvari, sto znaci da je policijski poziv bio samo radi "obavijesnog" razgovora.

Ako je vrijednost veca od 1000kuna, tada je propisana kazna od 3 mjeseca zatvora do 3 godine, ali se u princuipu za takva djela, pogotovo ako je osoba samovoljno vratila stvari daje uvjetna kazna i to sitna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija