Jump to content

Molim pomoć!!


Sara1234567

Preporučene objave

Imam kćer od dvije godine, koja je zbrinuta, i prilagođena, ali imamo problema kod uspavljivanja, ponekad ostane do kasno budna, i kod uspavljivanja zna malo proplakati. Jedna naša susjeda se žali da je moje dijete budi i neda joj spavati, te se žali da će me prijaviti policiji i centru za socijalni rad. Ostali susjedi nemaju nikakv prigovor, a niti ja osobno smatram da je to nekakav pravi problemi. samo me zanima kakve posljedice možemo imati ako ona realizira svoje prijetnje? Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na bilo kakovu prijavu djelatnici CZZS moraju izaći na uvid.

E sad kakvo je raspoloženje djelatnica Centar ,i ako im se cjepidlači ,može biti naporno ,a ako još pitaju okolnje susjede šta misle ,a neko od susjeda Vas previše ne simpatizira ,mogu Vam napraviti takvu gnjavažu da je to strašno.

Jednu kolegicu je svekrva zbog čiste netrpeljivosti u dogovoru sa par susjeda prijavila centru zbog iste situacije u kojoj ste Vi.Djelatnica Centra joj je rekla ,gospođo vaše djete mora imati neki red ,znači normalno je da djete ustaje najkasnije do pola devet zatim da doručkuje,pa igra ,pa šetnja .

Poslije toga u podne -jedan sat rućak pa spavanje ,jer je vaše djete dobi kada bi trebalo popodne odmoriti.

A šta se spavanja tiće dijete u osam mora biti u krevetu.

Sve ostalo nije prihvatljivo jer ako nije tako Vi kao majka niste sposobni djetetu napraviti red i raspored,znači niste podobni za brigu o tom djetetu.Znači da ni vi nemate nikakav red u svom kućanstvu i da ne znate odgajati dijete.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz ovoga ne vidimo koliko je čest taj problem sa uspavljivanjem, ali ono što je bitno što djetetova pedijatrica kaže na ove poteškoće sa uspavljivanjem.

 

Iako nema veze sa ovim, ispričat ću vam nešto što sam čuo prije par dana.

Mlada studentica ima 1-godišnje dijete koje doji. Jedino vrijeme kad ona može učiti je noću, ali da bi ostala budna pije red bul. I sada pita ona moju poznanicu dali je normalno da je njezino dijete noću budno!? Rekao sam poznanici da ako ne prekine sa time da ju prijavi nadležnom Centru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija