Pridjo objavljeno: 14. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 14. veljača 2012. Pozdrav, dobio sam prekršajni nalog zbog remećenja javnog reda i mira(tučnjava). Sad me zanima kad napišem prigovor koji broj moram unijeti.. tj. koji broj je broj prekršajnog naloga na koji se žalim. Da li je to onaj što se nalazi u gornjem desnom kutu i počinje s Pp-10-.... ili broj 511-14-...... Zatim, ako prigovor nosim osobno na sud, u čemu ga predajem? Da li u kuverti? Treba li gore biti napisano nešto ili?? I ako predajem uz prigovor potvrdu o nezaposlenosti, da li i onda mora ići u 2 primjerka kao i prigovor?? Hvala unaprijed.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 14. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2012. Zavisi tko je izdao prekršajni nalog. Vjerovatno sud, a tada se treba pozvati na broj suda "Pp-...". Kada se prigovara na prekršajni nalog izdan od strane policije onda se poziva na broj "511-...". Prigovor predati onome tko ga je izdao, dakle vjerovatno u pisarnicu prekršajnog suda. Predati samo prigovor bez ikakve omotnice u broju zahtjevanih primjeraka, a navesti da je prilog potvrda o nezaposlenosti. Poželjna je i potvrda iz porezne o imovinskom stanju. Priloge je poželjno fotokopirati. Nećete uspjeti značajno umanjiti kaznu, jer su te kazne i tako vrlo male i neznatno se mogu umanjiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pridjo odgovoreno: 14. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2012. hvala... A što se tiče kazna iznosi 1300 kn s sudskim troškovima, za mene koji sam završio faks i sad već 3-4 mjeseca tražim posao je to puno... Budući da mi je to prvi prekršaj koji se dogodio prije više od godinu dana možda mi smanje kaznu ili pismeno opomenu.. Bar se ja tome nadam... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.