Allese objavljeno: 15. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2012. Poštovani! Želio bih kupiti auto iz Slovenije, razlog je taj što tamo automobil koji ja želim dođe 3 puta manje nego u hrvatskoj. Točnije vw Golf 4 godište od 1999-2002, 1.9 tdi ili sdi ili Passat sa istim peerformansama. Dali postoji ovdje koja pravna osoba, netko stručan ili netko sa vlastitim iskustvom da mi kaže što se sve mora platiti prilikom uvoza automobila-kakvi su porezi i sve ostalo uz to. Samo da registriram automobil u RH. Najljepše Se zahvaljujem. Moj e-mail je matejstoprd45@gmail.com ako netko želi pomoći. lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 15. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2012. vozila starija od 7 godina ne možete uvesti u RH Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Allese odgovoreno: 15. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2012. Poštovani. Dali je ta informacija potvrđena? Dal je to iz vlastita iskustva ili ste pravna osoba od povjerenja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mapa odgovoreno: 16. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2012. znam da kao branitelj nisam mogao uvesti auto stariji od 7 godina iz inozemstva Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivanvk odgovoreno: 21. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2012. može se uvesti ako može proći homologaciju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.