Jump to content

dug za neizvršene radove


tkosam

Preporučene objave

dok smo gradili kuću imali smo majstoa koji nam se predstavio kao majstor za knauf. Ubrzo se ispostavilo da nam je upropasto materijal, a ja sam mu dala 5.200 kn unaprijed jer je plakao da nema za dijete.Kad smouvidjeli da nema koristi od njega, a nije se više ni pojavljivao ja sam mu rekla nek mi vrati novce koje sam mu dala, a material ću mu oprostiti ( 10.000 kn) samo da ga se rješim.

Nazvala sam ga cca tri puta tjedno, on mi je dogovarao sastanke na koje nije dolazio. Onda me prijavio za prijetnju i pozvana sam na razgovor u policiju. Da ne dužim, njegov šogor je odvjetnik i bila sam kod određenih izabranih inspektora koji su me maltretirali i otimali mi telefon iz ruke.Dva mjeseca poslije dobila sam osuđujuću presudu i godinu dana uvjetno zbog prijetnje. To nije bila istina, ali mi je u to vrijeme sin ležao nepokretan i nisam se imala snage suočiti s lopovom još jednom. U presudi piše da on priznaje dug prema meni i u kojem iznosu. Kako ga ja sada mogu tužiti za te novce i je li došlo već do zastare?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija