Varazdinec objavljeno: 4. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2012. Potreban mi je odvjetnik koji se dobro razumije u autorska prava. Prije par dana odbijena mi je aplikacija za app store s obrazloženjem da kršim slijedeće pravilo: 8.5: Use of protected 3rd party material (trademarks, copyrights, trade secrets, otherwise proprietary content) requires a documented rights check which must be provided upon request Znam da postoji mogućnost da aplikacija ipak bude prihvaćena pod uvjetom da pošaljem pravno obrazloženje zašto ta aplikacija ne krši gore spomenuto pravilo te ako se obavi pravna analiza aplikacije (takav je savjet od autora vrlo slične aplikacije koja je imala iste probleme, ali je na kraju ipak prihvaćena). Bilo bi idealno ukoliko postoji osoba za rješavanje ovakvog problema u Varaždinu. Zahvaljujem na odgovorima! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.