Jump to content

ne podignuta vozacka dozvola


highheels

Preporučene objave

Poštovani,

 

ne znam je li itko upoznat sa slicnim slucajem kao sto je ovaj moj,pa bih eventualno molila za savijet ili neku vrijednu informaciju. Dakle,ja sam polozila vozacki ispit 2002. godine (sve sam polozila od prve),dobila sam ono uvjerenje od HAK-a, ali vozacku dozvolu nisam nikada podigla. U svoju obranu mogu reci sa sam bila sudionik teske prometne nesrece (na svu srecu bez posljedica po mene) i nakon toga sam rekla da nikada u zivotu necu voziti i unatoc pritiscima roditelja,odbijala sam podici dozvolu. U meduvremenu sam izgubila i to uvjerenje od HAK-a.Jedino sto imam kod sebe je ugovor s auto skolom.Od tada je proslo 10 god. i ja sam se konacno odlucila suociti s tim svojim strahom. Mene sad azanima,postoji li mogucnost da ja tu svoju vozacku podignem (pretpostavljam da sam u haku evidentirana kao osoba koja je polozila ispit) ili moram ponovo sve ispocetka.

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

Lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nejasno je što znači da niste podigli vozačku dozvolu?

 

Dali ste zahtjev u MUP-u pa je niste preuzeli ili niste dali ni zahtjev?

 

Ako je prvo, sve je jednostavno, trebate novo uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti i dvije fotografije, ako drugo obratite se HAK-u da vam se izda novo uvjerenje i uz ljekarsko i slikice opet imate svoju vozačku dozvolu.

 

Ali, savjetujem vam da opet idete skoro iz početka.

 

Pođite u istu tu autoškolu, kod istog instruktora i zamolite ga da vas opet obučava nekih 10-tak sati, ipak je prošlo 10 godina od zadnje vožnje, sada ste sigurno mnogo lošiji vozač nego kad ste onda polagali, autoškola će radio udovoljiti vašem zahtjevu i naravno rado masno naplatiti, a taj iznos je sigurno manji od štete i novih tegoba koje možete imati kao posljedicu lošeg upravljanja motornim vozilom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija