Jump to content

pokretanje posupka za skrbništvo - pomoć


kleavz

Preporučene objave

draga gospodjice nebih vas htjela uvrijediti ali zašto vodite tuđe bitke mislim da bi vaš dečko trebao postavljajti ova pitanja i to će vam odgovoriti i u centru soc.skrbi u koji bi ste se trebali obratiti ali ne vi nego vaš recimo budući. ali ako on sad to prepušta vama da vi brinete o postupku skrbnistva ili želi ispasti dobar u očima svoje bivse djevojke, ili brigo moja pređi na drugoga ili ni nezna za vaša raspitivanja. dijete je i onako u postupku centra predpostavljam jer ste naveli da se majka vodi kao samohrana majka i sumnjam njezina soc.radnica da nezna za to mislim da su tamo dobro educirani da mogu utvrditi da je netko brižna majka, baka ili ne. a vama želim da se okrenete sebi i svom životu i pazite da i vi ne osvanete na forumu kroz par godina jer ako nije oženio nju zašto mislite da će oženit vas. na

Pozdrav. imam jedan upit vezano sa postupak pokretanja skrbnišstva i iskreno neznamo kome se obratiti i kako krenuti.

Situacija je slijedeća. Moj dečko je živio zajedno sa svojom bivšom curom u izvan bračnoj zajednici više od 3 godine. U tom periodu im se rodila kćer koja sad već ima 6 godina. Nisu zajedno zadnjih 3 godine. Razišli su se jer ga je ona varala i dolazila je redovito usred tjedna u pijanom stanju doma i to u jutarnjim satima dok se on brunu a kćer.

Danas ona živi kod svojih roditelja, ne radi nigdje već 2 godine. Curica je kod nje a on ju viđa redovito vikendima, tj mala dolazi kod njega petak-subotu-nedjelju. On je priznao djete, naravno i mala nosi njegovo prezime a ona se vodi kao samohrana majka. Plaća vrtić i to putem internet bankarstva i daje joj novac za engleski i svaki put kad "žica" lovu za djete - čak i ako veli da treba za cepljenje on joj taj novac daje ali se nigdje to pismeno ne vodi. Saznali semo nedavno da ona redovito ostavlja djete svojim roditeljima i nje nema po dan / dva doma.Sumnjamo da uzima opojne droge i ima problema za alkoholom (imamo svjedoke koji su ju vidli). Moj dečko želi zatražiti skrbništvo nad djetetom. Trenutno ne živimo zajedno jer tražimo neki adekvatni stan da i djete ima svoj prostor - on je privremeno kod svojih. Što u takvoj situaciji napraviti? Kome se obratiti? Od kuda krenuti? Dali se taj iznos za vrtić računa kao alimentacija?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija