abri objavljeno: 18. rujan 2012. objavljeno: 18. rujan 2012. Moji Roditelji su 1972 godine kupili u Osijeku Kucu. Roditelji su vec prije 15 Godina umrli. Ja i moja tri Brata smo jedini Naslijednici. Mi zivimo svi u Njemackoj. Kuca jos nije prepisana na nas. Sta trebamo uraditi da pokrenemo taj proces,i koliki su troskovi za prepis? Hvala na Komentarima. Citiraj
Matrix odgovoreno: 18. rujan 2012. odgovoreno: 18. rujan 2012. Postovani,da li je ikad odrzan ostavinski postupak iza vasih roditelja? abri 1 Citiraj
abri odgovoreno: 19. rujan 2012. Autor odgovoreno: 19. rujan 2012. Jos nikada nije odrzan ostavinski postupak nakon smrti mojih Roditelja. Moja Braca i j nismo bili bas tako u dobrim odnosima, ali ja hocu sad sve da poduzmem, da se ta Kuca prenese na nas. Citiraj
Matrix odgovoreno: 19. rujan 2012. odgovoreno: 19. rujan 2012. Pokrenite ostavinski postupak,moze bilo ko od vas,gdje ce se u postupku utvrditi vasa prava,i samim tim izvrsice se upis prava vlasnistva,odnosno suvlasnistva.Pozdrav Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.