Jump to content

kako prijaviti osobu na njemački "arbeitsamt"?


anonimno

Preporučene objave

Imam pravnih problema sa susjedom, pa me zanima, kome ju mogu prijaviti u Njemačkoj (pošto bi tamo trebala biti, tj. prebivati jer se tamo vodi kao u nekom obliku privremene mirovine ili kao nezaposlena, a cijelo vrijeme je u Hrvatskoj) i još se uz to ne odaziva na sud, a njezina odvjetnica tvrdi da je u Njemačkoj.

Ja ju vidim svaki dan i znam da je u Hrvatskoj. Njezino neodazivanje na sud meni otežava rješenje, a ona ubire prava tamo gdje nije (u Njemačkoj). Željela bih ju prijaviti. Zna li netko kome se obratiti? :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je jako neposteno i pokvareno od vas.

krupne su stvari u igri a u tome da bas vi trebate i da li ste pozvani i kompetentni da radite prijave u trecoj drzavi tko se gdje nalazi i sta radi ja ne vidim nista ljudsko niti lijepo.

jedna je stvar ukoliko ne mozete da dokazete da je doticna gospodja u hrvatskoj, nadjite nacina da se to cinjenicno dokaze, tja, pa to je ipak lakse nego ganjati arbeitsamt da bi se susjedi naudilo.

sve se moze ljudski rijesiti naravno ako ostanemo na razini ljudi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije nepošteno, ako dotična gospođa meni nanosi štetu i tuži me za nešto što nema osnovu (a dogodilo se na mom posjedu na koji je ona neovlaštenon ušla), a onda još glumi da je u Njemačkoj i ne odaziva se na parnice. Molim lijepo, sa nekim ljudima se ne može ljudski riješiti. Pa ako idemo tako, nepošteno, onda ćemo onom starom, klin se klinom izbija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Prijaviti nije moguce jer ona kad dolazi u Hr-dobiva pismo sa kojim je moguce ici kuci,ako je pred penzijom isto nema problema sa dolaskom posto ima sigurno prijavljeno dvostruko prebivaliste,kada je dvostruko prebivaliste ona jos dobiva pomoc za putovanje vidom povrata poreza,a ako je na arbeitsamtu opet je potrebno rijesavati se papira koji salje arbeitsamt skoro svakih par dana............. :-):-):-):-):-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija