Jump to content

krivicna prijava


kristina2

Preporučene objave

Vozac sam, policijski djelatnik sam i

vozio sam trudnu suprugu izvan mjesta i nisam brzo vozio. Krenuo sam u preticanje vozila ispred sebe. Nisam vidjeo bilo kakvo vozilo iza nas, no medjutim desilo se to da me je sa moje lijeve strane ocesalo drugo vozilo i punom brzinom udarilo u stub pored cjeste sa nase lijeve strane. Nisam bio alkoholiziran jer i ne konzumiram alkohol. No, policijski islednik mjesta okarakterisao moju krivicu i pokrenuce krivicnu prijavu protiv mene, pogotovo sto sam djelatnik policije.

 

Sto mi je ciniti?

 

Saobracajni djelatnici u mojoj postaji mi savjetuju da priznam krivicu i da kazam da cu sve kune dati u dobrotvorne svrhe te da cu mnogo jeftinije proci. Ja, nisam voljan bas priznati nesto sto nisam siguran da sam pocinio.

Unaprijed zahvalan na sajetima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da cu sve kune dati u dobrotvorne svrhe

U ovaj dio ne vjerujem.

 

Običnim forumašima na Legalisu nisu vidljive IP adrese ostalih korisnika, ali nama moderatorima jesu.

 

Budući da pišete iz nama susjedne države u kojoj službena valuta plaćanja nije kuna, neće vas se teretiti u našoj valuti, vi najbolje znate u kojoj hoće.

 

Svi dobiveni odgovori mogu, ali i ne moraju biti točni budući da se propisi djelomično podudaraju, ali i znatno razlikuju u vašoj i našoj državi.

 

Pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam obicni forumas. Hrvatski gradjanin kao i gradjanin susjedne drzave. Tj. Srbije. Ne vidim nista lose u tome sto sam vjerujte i tu u HR i u R Srbiji. Eto, vidljivo i ostalim forumasima. Moj rodjak iz Hrvatske je djelatnik u policiji. Ja samo pisem u njegovo ime. Smatrate li *petpetica* to spornim?, Propisi se dakle odnose na ove u Lijepoj nasoj. Osjecam se veoma ponosnim sto znam govoriti kako hrvatski, tako i srpski, kao i madjarski, njemacki i francuski.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija