azzie83 objavljeno: 19. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 19. studeni 2012. Planiram pokrenuti internet portal. S obzirom da nemam iskustva u tome vjerovatno ću angažirati tvrtku ili nekog "freelancera" da mi to isto i napravi. Ono što mene zanima na koji način ja mogu zaštiti svoju "ideju" odnosno ono o čemu će moj portal "biti"? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Ideje se ne mogu štititi. U odnosu na to temu kojom će se portal baviti, ni to ne možete zaštititi. Jedini siguran način zaštite je da budete trajno ispred svojih konkurenata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ninohr odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. pravno sačini dokument ( ugovor o radu, djelu, kupnji ... ) u kojem je definiran opis posla i obveze oba dvije strane ( čuvanje poslovne tajne, penali, namirenje eventualne štete i slično ) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.