Jump to content

Kako riješiti ovaj kaos!!!


7of9

Preporučene objave

Ovako ,da krenem iz početka.

Moj budući suprug je digao stambeni nenamjenski kredit na 30godina u iznosu od 35000 švicarskih franaka, kredit je bio namjenjen za adaptaciju obiteljske kuće u vlasništvu njegova oca. Za navedeni kredit je otac jamac ,te je u osiguranju kredita hipoteka na kuću.

Od prije godinu dana moj budući suprug ne živi više u navedenoj kući u koju je uložen taj kredit ,pošto se morao zbog rastave braka iseliti ,po nalogu svoga oca ,nije mu dozvoljavao da više živi u navedenoj kući. Na navedenoj adresi živi njegova bivša supruga sa djecom ,kojima je njegov otac dozvolio da žive u kući.

 

Zanima nas ,kako sad ,kredit nam je ostao za tu kuću , a ne možemo živjeti tamo jer nam ne dozvole njegovi roditelji ,da li je moguć povrat ili novca ili upis u dio vlasništva kuće ??? Jer za adaptaciju kuće je bilo potrebno donjeti predračune na kojima se izričito vidi da je novac uložen u navedeni objekat!!!

 

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana!

Vaš budući suprug ima obveze prema svojoj djeci i supruzi,time da supruga ima pravo na 50% svega stečenog u braku . Ništa niste rekli što je suprug uzeo kada je odlazio recimo automobil i sl.

Vi ste izabrali osobu s repovima i dugovima i jedino Vam preostaje da sami stvarate i uživate u

stvorenom vlastitim trudom.

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija