Jump to content

Prometne kazne - pomoć


ri19

Preporučene objave

Pozdrav,imam par pitanja vezano za kazne koje sam dobio zbog počinjenih prekršaja u prometu.Imam 3500 kn i zabranu upravljanja (3 mjeseca) zbog 1,23 promila,1500 kn zbog 0,27 promila i još jednu ili dvije kazne (svaka oko 600 kn) zbog parkiranja.Sve u svemu oko 6000 kn.Imam 19 godina,nezaposlen sam i živim s roditeljima,ne posjedujem nikakvu imovinu,niti imam s čime platiti,a roditelje ne želim opterećivati zbog svojih nepromišljenih poteza.Na kazne se nisam žalio.Pitanje je što mogu očekivati u vezi tih kazni? Mogu li u najgorem slučaju dobiti kaznu zatvora? Da li je moguće dobiti uvjetnu zatvorsku kaznu? Hvala vam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trenutno nikako.

 

Mladi ste i slijedi vam oko 20 dana zatvora.

 

Naveli ste svoje socijalno stanje po kojem je razvidno da vašim zatvaranjem nitko neće biti oštećen, a vjerovatno će vam roditelji biti potpuno bezbrižni i doživjeti novu mladost bar za to kratko vrijeme.

 

Moguća je situacija da vam roditelji plate svaku uplatnicu koju policajci donesu sa sobom u nalogu za dovođenje u zatvor, policajcima će biti potpuno svejedno tko će to platiti i na to nećete moći utjecati.

uređeno: od petpetica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija