Jump to content

Dug T-com


Crna E

Preporučene objave

Molim pomoc i savjet! Prije tj dana mi je dosla cestitka od hanzekovica da me t-com tuzi za neplacena 3 racuna iz 2005 godine,8 godina nisu nista slali nit opomenu niti nista! Sto da radim? Molim savjet! Jel postoji kakva zastara i sto mi je ciniti? Dug je napravio moj otac jer sam mu digla mob i preplatu na svoje ime! Nisam dobila nikakvo rjesenje o ovrsi samo obavjest da se javim u roku 8 dana da se dogovorimo o otplati.sto mi je ciniti? Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je cinjenicno stanje kao sto ste napisali,onda se nemojte dogovarati,niti bilo sta potpisivati sto bi dalo ucinke priznanja duga.

Zahvaljujem na odg. Pokusavala sam na razne nacine doznat svoja prava no medutim nemogu nista osim platit dug! Kontaktirala sam udrugu potrosac i receno mi je da je to ovrha iz 2006 g po cemu su oni sve poduzeli sve potrebno i da ja nemogu nista i da je zastara 10 godina! 8 godina su kupili kamate i sad kad su ih nakupili ovrha i blokada racuna! Hvala jos jednom na odg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija