Jump to content

23.06.


anonimno

Preporučene objave

Rezultat ispita u petak je, da je prof. Turkalj na naše sveopće iznenađanje vratio kolegicu na upravno. Ne znam, možda ne mogu biit objektivna, ali mi se odluka čini malo preoštra, tim više jer je kolegica bila izvrsna iz kaznenog i građanskog koji su slijedili iza toga. Eto promjena člana komisije nas je malo dekoncentrirala, malo njegovi plusevi i minusi......

 

Što se tiče ispita općenito meni je najveća panika nekako bila iz kaznenog, ali sada s odmakom čini mi se da je sve prošlo nekako ok.

Prof. Novosel je jako ozbiljan prođe cijeli ZKP, sve od kaznene prijave do izvan. pravnih lijekova, ali meni je to bolje nego da pitanja idu s brda s dola.

Brežanski-za poželiti, jako ugodna ne gleda presudu nego samo pita što ste imali i odatle počne ispit. Pitanja super, nasljedno standardno njezina pitanja.

Ostatak komisije Jesenković i Palaić, također manje više njihova standardna pitanja s tim da ja prije nego što sam saznala da mi je Palarić u komisiji nisam učila pitanja npr. izvorišne osnove iz ustava, suce porotnike, sudski poslovnik, a on to pita. Još jedna super stvar je da komisija u ovom sastavu ne pita ni ovrhu ni stečaj.

Eto drage kolege i kolegice ja se veselim što se moj život nakon ovog vakuma nastavlja, a Vama čvrsto držim fige...... i to što prije!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija