Jump to content

Tmobile - greškom isključen broj


lilly_zagreb

Preporučene objave

Poštovani,

 

molim vas za pomoć i savjet. Naime, bila sam korisnik dva broja mobitela u Tmobile mrezi (pretplata) i za jedan od njih sam podnijela zahtjev za trajnim isključenjem. Međutim, Tmobile mi je (greškom?!) isključio oba broja te sam trenutno bez iti jednog broja mobitela. Broj koji su isključili, a nisu trebali, jako mi je bitan i potreban, a bez njega ću biti "do kraja obračunskog razdoblja" sto znači minimalno tjedan dana... Osim toga, za taj broj imam ugovornu obvezu na jos 21 mjesec, mjesečna pretplata je 150 kn + trajni nalog!

 

Nakon pocetnog šoka, vikanja, plakanja, zanima me sada sljedeće:

- da li imam pravo i na temelju čega, tražiti naknadu štete jer su mi zaista prouzročili veliku štetu tim što su me ostavili broj broja i to na minimalno tjedan dana? (svakako očekujem da mi u iznosu pretplate za 6.mjesec neće biti uračunati dani u kojima je broj bio isključen, ali zanima me osim toga da li imam temelja za tražiti nakandu štete?)

 

- da li imam pravo tražiti naknadu štete koju će mi Tmobile prouzročiti ako mi na sljedećem računu zaračunaju i zbog trajnog naloga skinu 21*150 = 3150kn sa računa? (očekujem da će mi, ako se to dogodi, novac biti vraćen, ali trenutno im ne mogu toliko "dati" jer imam druge obveze koje su mi hitne i koje sam dužna platiti (za razliku od ove))

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija