Jump to content

Telefonski poslovni imenik RH


jura999

Preporučene objave

U moju firmu je bez mog znanja neko došao 2004 godine i dao nekakav papir mom konobaru koji je radio da potpiše jer mu je rečeno da je to telefonski imenik RH i da se ne plača.On je to potpisao i pečatirao iako nije ovlašten osim mene i mog oca niko za potpisivanje ugovora.

Nakon 5 godina stiže ovrha i skidaju mi bez najave s raćuna firme 1500 kuna,pa onda opet 400 pa 1200 i tako sveukupno oko 8000 kuna.

Ja sam pokušao stupiti u kontakt s tom firmom ali oni ne žele razgovarati ,ja se javljam javnom bilježniku kpji je napravio ovrhe i on mi šalje ugovor koji je na jednom listu nečitak,a dole se vidi potpis mog konobara.

Nisu mi poslali nijednu dostavnicu da sam dobio rješenje o ovrsi i nisam ga dobio u ovih 8 godina.Sve sam prijavio Državnom odvjetniku.Kakve su mi šanse za dobijanje slučaja s obzirom da se puno ljudi borilom s ovom prevarom u RH.RAdi se o firmi Gospodarski Informator.Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija