Jump to content

Obiteljski stan iskljucenje struje


nojustice

Preporučene objave

Znaci ovako. Roditelji su se rastalipred jedno cetiri godine i od tada moj otac ne zivi s nama. On zivi u drugoj zupaniji u kuci koju mu je moja pomogla kupiti samo da se osseli i ostavi nas na miru. Radi se o bolesnom covjeku s PTSPom i vise pokusaja samoubojstva. Otkad je otisao nas maltretira. Iskljuci nam je telefon iz gusta pa smo ga ponoo ukljucili na majcino ime. On je u procesu odkupljivanja stana i dobio je povlasteni kredt kao ratni vojni invalid s obitelji od samo sto eura mjesecno. Stan je useljen jedno sest godina prije razvoda braka. Sada nam je i struju iskljucio iz cistog hia on nema nista s racunima niti ih placa placa samo kredt od sto eura a majka placa kredit za njegvu kucu koji on nece priznat jer nema nista na pismeno. Nakon razvoda doslovno sve je pripalo njemu auto novac od parcele kupljena mu je kuca a sada zeli stan a alimentaciju placa minimalnu. Iz elektre su nam rekli da im je zaoali on je.vlasnik prikljucka i moze.radit.sta hoce a ne mogu nam ponovno ukljucit struju bez njegova odobrenja kao vlasnika a s njim nema dogovora... Sto nam je ciniti nemamo kamo a on ce nam sve iskljucit ne misli can ni na mog brata koji ima samo sest god a on mu jw otac. Dok ovo pisem pisem s.mobajer nema struje a mob jw prazan i nemam ga gdje napuniti tako da se.ispricavam na svim gramatckim greskama. Tesko je preko suda bilo sto rjesit jer traje doslovno godinama samo razvod je trajao oko dvije god. Nemozemo bez struje zivjet tako da stvarno ne znam sto se moze napravit al nesto moramo hitno. On to sve radi iz zabave i zagorcava nam zivot mislim da.ako nam iskljuci i vodu da cu morat kupiti oruzje i otici do njega i napravit sranje a imam samo osamnaest godina jer drugog izbora nemam stjerani smo u kut i ne mozemo normalno zivjet. Baterija crkla uppce ne vidim ata pisem i necu mwcu neko vrijeme prpvjeriti vase odgovore. Jebeni zivot i drzava u kojoj iskljuce struju u pet min u stanu u kojem ljudi zive a racuni su uredni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neka mama ide na Hep i reče da joj je odvjetnik rekao da ne smiju isključiti struju jer je vlasnik podnio zahtjev iz razloga jer podnositelj zahtjeva svoje pravo vlasništva ne smije koristiti da drugima time nanosi štetu ( šikaniranje). Neka inzistira da joj žurno uključe struju i objasni da se s vlasnikom razvela i da isti to radi da bih vam napokostio. Isto vrijedi i za vodu naravno sve pod pretpostavkom da se računi uredno plaćaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

iz kog razloga nije podnešena tužba za utvrđivanje i podjelu bračne stečevine.

stan stečen u braku je u suvlasništvu oba bračna partnera bez obzira na čije ime glasi vlasnički list, osim ako je u pitanju dar ili darovan novac kojim je kupljen stan.

krediti korišteni za kupnju nekretnine su takođe bračna stečevina (ako je kredit korišten u braku)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije s vega najljepse hvala na odgovorima i pomoci. Sada pisem s majcinog moba. Ona se cula s.nekim bivsim direktorom i navodno joj je ovaj reko da ide u hep sutra pa ce se rjesit i ukljucit.ce nam struju. Da.racuni su uredni. sad nadam se da.ce oni to odma ukljucit mama ide.tamo ujutro odma. Inace moj otac mada mi se.gadi tako ga nazivati unatoc tome sto je.stan zajednicki ponasa se kao.da.je njegov i kada.dolazi po moga brata jer ima sudsku presudu da.kod njega moze.biti dva puta godisnje po nekih mjesec dana bude u stanu po par dana radi.sta hoce i dovodi svakave ljude i pijance bude i policija i cijeli cirkus ali oni kazu da oni tu nista ne mogu mi ne mozemo izbaciti njega kao ni on nas. kada je odlazio nazad u.svoju zupaniju s.bratom promjenio je.bravu samo on je.imo kljuc i ja moja mama i.sestra smo ostali izvan stana bez kljuca pa sam morao provalit u stan u kojem zivim. a opet napominj stan je zajednicki i on tu ne zivi vec dugo. zavrzlama tisucu a rijesava se jako sporo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija