dtomekovic objavljeno: 10. kolovoz 2013. Dijeli objavljeno: 10. kolovoz 2013. Imam pitanje, već gotovo 5 godina vodim jedan obrt, budem prijavljena svgea 4-5 mjeseci i to na minimalac iako sam prema državnom inspektoratu ja stručna osoba, a vrlo mali ostatak na ruke. Zimi me se uopće ne prijavljuje, a plaća mi ne dostiže ni 2.200 kn, posao koji radim je vrlo stresan i odgovoran, platnu listu nikad nisam dobila na potpis, od stresa sam postala teški hipertenzičar sa srčanim problemima, te sam sada na bolovanju, jer sam prijavljena do11.mj.2013. Radim više od 240 sati mjesečno u sezoni, prekovremeno, nemam ni jedan slobodan dan mjesecima. Moram za sve radnike pisati lažne platne liste od 40 sati tjedno, jer mi od toga zavisi i posao.1. Pitanje: kome se mogu obratiti što se inspektorata tiče, 2. pitanje: može li mi se uručiti otkaz dok sam na bolovanju,3.pitanje kome mogu prijaviti rad na crno? Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2013. 1) Inspektoru rada 2) Ne može pravovaljano 3) Vidite pod 1) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dtomekovic odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Postoji li neka adresa ili mail za splitski inspektorat rada ili eventalno u zg? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2013. http://www.inspektorat.hr/dirh3/kontakti/podrucni-uredi/podrucni-ured-split/aZWoRWgFk0aWvKG_AUKfdQ/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dtomekovic odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Hvala, a za prijavu držanja gostiju na crno , postoji isto neka poveznica? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2013. Isto, samo prijavu podnosite Gospodarskoj inspekciji Državnog inspektorata. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dtomekovic odgovoreno: 12. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2013. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Potočnica odgovoreno: 12. kolovoz 2013. Dijeli odgovoreno: 12. kolovoz 2013. 2. pitanje: može li mi se uručiti otkaz dok sam na bolovanju Ne može vam otkazati ugovor o radu, ali vam ga, za vrijeme bolovanja, ne mora produljiti. Iz konteksta zaključujem da imate ugovor na određeno, ako sam krivo shvatila - zanemarite moj komentar. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.