Jump to content

ovo ima samo u hrvatskoj....sram ih bilo


limac

Preporučene objave

Kći je nezaposlena, muz joj u zatvoru, imaju dijete od 1,5 g. Bez posla je ostala 30.09.2013. Ima samo dj.doplatak 290 kn i ništa vise.Nekako smo se krpali,ali sad vise ne mozemo. Prije mjesec dana umire moj otac, znači njezin djed i ona privremano odlazi kod moje majke s djetetom jer je moja majka lošeg zdravlja i tesko se nosi sa smrću supruga. U međuvremnu smo prikupili sve papire ( strašna hrpa sto sve traže za soc. pomoć). Odnosi to u centar za soc. skrb, a tamo joj kazu da ne moze dobiti jer nije na svojoj adresi!!!!I da moze doći kontrola i da može završiti u zatvoru. Strasno sam ljuta. Pa ona je kod bake privremeno,a ne za stalno. Ova drzava je nehumana. Što da radimo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neka se vrati na svoju adresu i pokuša ponovno.

 

Dolazimo polagano do trenutka kada će se u ovoj državi rezati sve, a u takvoj situaciji zna se tko će prvi na.ebati - oni na dnu "hranidbenog lanca" (ovo nemojte shvatiti kao uvredu, jer to mi doista nije namjera). Ali ne brinite - vidite kako nekima ipak "osvane", kao recimo novom "Voditelju Ureda dobrodošlice" u Banskim dvorima. Ili "Zamjeniku savjetnika Premijera". Ili glede novog voznog parka, jer je nezamislivo da se vozimo u "prastarim" automobilima od 6 godina.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija