Jump to content

nezgode


anonimno

Preporučene objave

:-? :čekić: osoba koja mi je napravila totalnu štetu na mom autu koja je zaspala iz suprotnog smijera kad je bio sudar plakala je i obečavala je da će nam dat od njezinog kaska svu oštetu koja je iznosila oko 12 tisuća kuna a ja sam dobio od njezinog osiguranja za moju totalnu štetu 11 tisuća kuna i nakon mjesec dana ta ista osoba i njezin muž su nam rekli da nmam neće dat pare za ovo što su nam napravili .kad je bila prometna nezgoda ja sam je smirivo jer je plakala i govorila da je mogla ubit mene i moju ženu a sad izmišlja neke razloge zašto nam neda pare žalosno to su 42 godine a ne 22 da smo ko djeca . sad bi ih privatno tužio za štetu strah i ozljedu moje supruge -dali mi se to isplati.
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani, tužite - isplati Vam se.

U duhu bolje išta nego ništa, obzirom da niste krivi, moguć je samo dobitak-gubitak nikakav.

Tužite obavezno za sebe i za suprugu, ukoliko nemate ozljeda po Vaše zdravlje, osnovan Vam je zahtjev u dijelu pretrpljenog straha i duševnih bolova .

Uzmite u obzir da su Vaši troškovi u slučaju tužbe- trošak odvjetniku po okončanju postupka, plaćanje sudske pristojbe - osim ako Vas sud ne oslobodi plaćanja iste na Vaš zahtjev radi imovinskog stanja-, i trošak vještačenja od oko 2.200,00 kuna kojeg predujmljujete za vještačenje, a vraća Vam se na kraju postupka ukoliko je zahtjev opravdan, a VAš je.

Neophodno je samo da se pripremite na dugo parničenje( ovisi o sudu na kojem je pokrenut postupak ) - ukoliko Vam osiguravajuće društvo ne ponudi adekvatan iznos po Vašem postavljenom odštetnom zahtjevu.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a sad izmišlja neke razloge zašto nam neda pare

 

ti nemas apsolutno nikakvo pravo na "te pare" jer je steta na tvom vozilu u cijelosti namirena od strane njenog osiguravajuceg drustva.

 

kojim si uopce nacinom razmisljanja pomislio da polazes pravo i na naknadu za stetu koja je nastala na tudjem vozilu?!

 

a "privatno tuziti" za strah i ozljedu tvoje supruge u pravilu mozes s tim da mozes, ali je bespotrebno, pored osiguranja tuziti i vozaca-krivca.

 

takodjer prije tuzbe, iako nije nuzno, uputno je eventualni zahtjev prema osiguranju pokusati rijesiti mirnim putem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija