Jump to content

Rušenje ograde


VALJAK

Preporučene objave

Poštovani molim vas za savjet . Naime več neko vrijeme sa susjedom se svađamo oko ograde , sad je počeo graditi novu prošle godine u 5 mj. ali sam ga zaustavio i pozvao van ovlaštenog mjernika koji je utvrdio sljedeče na početku i na kraju parcele međa je točna a unutar krajnih točaka susjed je ušao u moju parcelu do 80 cm na pojedinim mjestima po cjeloj dužini. Napominjem da je međa na katastarskom planu ravna te paralelna sa susjednim parcelama. U 10 mj. ponovno je nastavio graditi parapet na ogradi

koja je na mojem posjedu nedeljom kad mene nema doma, sljedeči dan sam srušio

taj dio novog parapeta u dužini od 12 m a on me sad tuži za ometanje posjeda te da sam mu srušio još dio ograde koja je bila podupreta sa potpornjima sa moje i njegove strane.

Kako je to moguče pa betonirao je po mom i dio parapeta još postoji.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru, sad sam došao do zapisnika prijave štete od poplave bili smo poplavljeni. susjed je za tu ogradu koju sam mu ja navodno porušio tražio otštetu od države prošle godine postoji zapisnik u opčini koji je sam sastavio. dakle dao je policji lažnu izjavu da stekne korist. Imam svjedoka oko dvadesetak koji su mi pomagali čistiti dvorište i čak vozili drva s njegovog posjeda kroz tu porušenu ogradu nakon poplave, što sad?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija