Jump to content

Nepoštivanje ugovora


Prizma10

Preporučene objave

Poštovani,

prije dvije godine moj obrt potpisao je ugovor sa jednom građevinskom firmom da ćemo obavljati neke usluge za njih. Prije nekih godinu dana firma obustavlja sve radove na gradilištu i pokreće predstečajnu nagodbu. Plan predstečajne nagodbe još nije usvojen a firma je krenula sa ponovnim radovima na gradilištu. Poslovi za koje smo potpisali ugovor su bili dogovoreni sa fiksnom cijenom i obavljali su se svaki mjesec, Ugovor je također bio potpisan na neodređeno vrijeme tj. do eventualnog raskida suradnje pisanim putem uz otkazni rok od mjesec dana. Zanima me kakvo bi moje dijelovanje trebalo biti prema njima,

s obzirom da rade već par mjeseci a na pozive mi ne odgovara nitko od ljudi sa kojima sam kontaktirao za vrijeme obavljanja poslova prije predstečajne nagodbe.

Unaprijed vam hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani!

Vi možete tražiti raskid ugovora i naknadu štete za već ugovorene radove , isplatu za izvršene radove.

Najprije pozovite pismenim putem s povratnicom ugovaratelja da se pridržava ugovorenog ,jer ćete u suprotnom biti prisiljeni tražiti raskid ugovora .

Ugovor i cjelokupnu situaciju trebate predočiti pravno educiranoj osobi ,koja će Vas dalje uputiti koje mjere trebate poduzeti .

 

Pozdrav!5

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija